Portretfotograaf Rotterdam e.o.
— portretfotografie in alle soorten en maten

Portret van een medewerkster, met op de achtergrond de haven van Rotterdam in beeld.

Ontdek de kracht van professionele zakelijke portretfotografie, waar stijl, authenticiteit en een persoonlijke aanpak samenkomen om jouw professionele uitstraling te versterken. Uiteraard gecombineerd met een prettige no-nonsense benadering zoals we dat uit Rotterdam kennen! Of het nu gaat om een portret van een CEO als ‘Captain of Industry’, of ‘portretten van alle medewerkers’ voor het smoelenboek of LinkedIn; bij deze portretfotograaf bent u aan het juiste adres.

Stijlvolle Zakelijke Portretten voor een Sterke Merkidentiteit

Laat je zakelijke portret vastleggen met stijl en esthetiek die eigentijds en onderscheidend zijn. Mijn focus ligt op het creëren van beelden die niet alleen professioneel, maar ook stijlvol zijn, en die perfect passen bij jouw merkidentiteit. En met creativiteit, zodat je portret ook echt spreekt!

Stijlvolle Zakelijke Portretten voor een Sterke Merkidentiteit

Laat je zakelijke portret vastleggen met stijl en esthetiek die eigentijds en onderscheidend zijn. Mijn focus ligt op het creëren van beelden die niet alleen professioneel, maar ook stijlvol zijn, en die perfect passen bij jouw merkidentiteit.

Een prettige shoot met een ervaren portretfotograaf

Stap in een comfortabele en vertrouwelijke omgeving waar ik, als ervaren zakelijk portretfotograaf, in staat ben om authentieke en oprechte portretten te maken. Mijn doel is om een sfeer te creëren waarin jij je op je gemak voelt voor de camera, wat resulteert in beelden die jouw persoonlijkheid weerspiegelen.

Veelzijdige Portretten voor Diverse Doeleinden

Of het nu gaat om cv’s, LinkedIn-profielen, marketingmateriaal of persoonlijk gebruik, mijn zakelijke portretten zijn veelzijdig en afgestemd op jouw specifieke behoeften. Ik begrijp het belang van beelden die niet alleen mooi zijn, maar ook effectief in het overbrengen van jouw boodschap.

Ondernemer Karaoke boxen uit Dordrecht in muziekbox - Redactioneel portret door portretfotograaf Rogier Bos.
Identiteit en sociale media — Inzending Fine art fotowedstrijd

Flexibiliteit: Studio of Locatie naar Keuze

Kies voor de perfecte setting die bij jou past. Dat kan uiteraard op locatie, maar een goede portretfotograaf heeft natuurlijk ook een eigen studio! Ik bied zowel studio- als locatiefotografie aan, afhankelijk van jouw voorkeur en behoeften. Dit geeft jou de flexibiliteit om de omgeving te selecteren die jouw persoonlijke en professionele verhaal het beste vertelt.

Jouw Verhaal, Mijn Lens: Resultaatgerichte Fotografie

Samenwerken betekent voor mij jouw visie begrijpen en jouw behoeften vervullen. Ik ga niet voor het snelle beeld; mijn streven is het creëren van de ‘WOW’: het beeld dat trots prijkt op jouw profiel, website, en zakelijke presentaties. Ontdek hoe mijn fotografie jouw verhaal naar een nieuw niveau tilt.

Portret fotograaf rotterdam

Werkzaam in de wijde omgeving van Rotterdam.

Portretfotografie: waar en hoe

Locatie fotografie

De meeste portretfotografie doen we gewoon op locatie. Daar gebruiken we meestal wel een lamp (of twee) bij, als aanvulling op het bestaande licht, om het onderwerp mooi te belichten en de aandacht van de kijker goed te richten.

Studio op locatie

We kunnen ook makkelijk op locatie een studio opbouwen. Dat doen we vaak: inclusief achtergrond, grote lampen, en reflectoren. Zo zijn we niet afhankelijk van het aanwezige licht, maar behouden we de volledige beheersing over het beeld.

Portretfotografie in studio in Rotterdam

We hebben een grote en leuke studio in Rotterdam waar we veel mogelijkheden hebben en u graag van dienst zijn! Hier bent u op afspraak hartelijk welkom!

Bekijk de studio

Veelzijdig

U kunt met uw vragen bij ons terecht. We hebben veel techniek en kennis in huis om uw opdracht uit te voeren. De meeste uitdagingen gaan we niet uit de weg.

Ervaren

Met 24 jaar ervaring in de professionele fotografie zijn er weinig dingen die we nog niet hebben gedaan. Nog steeds hebben we een commitment om op ‘the cutting edge of technology’ te blijven.

meedenkenD

U werkt niet elke dag met een fotograaf. Grote kans dat u graag uw wensen en ideeën doorspreekt. We denken, als u daar behoefte aan heeft, graag met u mee!

Wat je kunt verwachten van mijn Portretfotografie?

EEN PRETTIGE ERVARING

Het is erg belangrijk voor mij dat de ervaring van portretfotografie een prettige voor je is. Ik probeer, in de korte tijd die we hebben, een connectie met je te maken. Ik neem de tijd, en ik stel je op je gemak!

Mijn intentie is om de wereld te laten zien hoe mooi jij bent, en dat de wereld met jou een betere plaats is!

Ik help u poseren!

Weet je je geen raad voor de camera? Vraag je je af waar je jouw handen moet laten? Hoe je moet kijken? Ik help je van begin tot eind, met duidelijke aanwijzingen. Ik heb geen one-size-fits-all benadering: iedereen is anders! Daarom gaan we samen op zoek naar wat voor jou goed werkt!

LinkedInportret. Opdracht is om alle medewerkers een goede LinkedIn foto te geven.

Zakelijk portret voor LinkedIn

Oog voor detail

We letten op alles! Of je haar goed ziet; of je das recht zit; hoe je overkomt! Ik speel met het licht om jou het meest gunstig te belichten. En uiteindelijk mag je zelf de beste foto uitkiezen!

Zo ontstaat een portretfoto waar je blij mee bent!

Leuke vrolijke portretfoto. De foto werd in de studio gemaakt.

Creatieve opties

Portretfoto’s zijn er in alle soorten en maten? Uiteraard kan ik je gewoon fotograferen tegen een standaard witte achtergrond — maar als je er open voor staat vind ik het leuk om andere dingen met je te proberen! Zodat een uniek en creatief beeld ontstaat!

Opties:

 • Creativiteit in de nabewerking
 • Spelen met AI
 • Spelen met licht en poses
 • Etc…
Portret van een crypto ondernemer in de voetgangersbuis onder Wilhelminapier Rotterdam

Wat men zegt

★★★★★

“Goedemiddag, Rogier,
Ik wilde jou nog heel hartelijk bedanken voor je geweldige inzet afgelopen woensdag. Iedereen heeft een goed gevoel over gehouden aan de ‘fotosessie’ en je hebt iedereen in z’n waarde gelaten en ze daarbij nog een goed gevoel meegegeven ook. Je aanwijzingen, voorbereiding en begeleiding getuigen van een professionaliteit waar wij naar op zoek waren. Wij maken spoedig een vervolg afspraak.”

Denise Fransen, van Weelde Shipping

★★★★★

“Al sinds een flink aantal jaren is Rogier Bos verantwoordelijk voor de portretfotografie van onze collega’s. De afspraken met Rogier komen steeds eenvoudig tot stand en de foto’s – steeds van hoge kwaliteit! – worden razendsnel door hem geleverd.”

Patty van Pole, FPS

★★★★★

“De samenwerking met Rogier is altijd prettig. De communicatie is helder. Hij doet zijn best om alle ‘modellen’ op hun gemak te stellen en levert (tijdig) erg mooie portretfoto’s.”

Daniëlle de Jong, CAK groep

★★★★★

“I contacted Rogier for portrait photos and from the beginning he was very professional. The shoot was within a couple of days, he informed about the process and what I had to prepare to get the best result and the photos I wanted. He has a lot of knowledge, competency, and passion for photography, which I believe gives a great result. I give my warmest recommendations.”

Guro Cathrine Remme

Voorbeelden van portret fotografie op mijn blog

Recente voorbeelden van mooie portretfotografie vindt u op de volgende blogposts.

 • Schoonmakers in het zonnetje. Voor de branche organisatie van de schoonmaakindustrie mocht ik op allerlei verschillende locaties schoonmakers en schoonmaaksters op beeld zetten (Maart 2020). [Link]
 • Voor Discovery channel mocht ik een dag lang Top Gear Presentator Richard Hammond volgen (feb 2020). [Link]
 • Dark Art Portretten (Nov 2019). [Link]
 • Portret van een aardappelboer. Documentaire serie (Oct 2019). [Link]
 • De nieuwe medewerkers op de foto. Voor dit bedrijf mag ik elke maand van de nieuwe medewerkers een goede portretfoto maken (oct2019). [Link]
 • Persoonlijke portretten: de mooiste portretten van de afgelopen twee maanden (Maart 2018). [Link]
 • Spieren en licht! Portret van een sportief mannelijk model [link]
 • Derde prijs in Imaginem Fotowedstrijd met portretten van Rokers [link].
 • Ook belangrijk: even nadenken over het portretrecht van uw werknemers. Mag u ze zomaar laten fotograferen? In dit blogje help ik u daar even over nadenken…
 • Heel mooi: werken met kleuren-gels tijdens deze portretshoot. Dit kan in de studio, maar ook op locatie… [link]
 • Portretten van topsporters voor banners: de dames van Rotterdam basketball [link]
 • 1050 portretten voor LinkedIn en beveiligingspasjes [link]
 • Deze mensen kwamen bij me voor portretten voor hun sociale media. Lees hun recensies… [link]

Rogier is lid van: