wanddecoratie: foto’s op groot formaat
— aan de muur, of als relatiegeschenk

Wanddecoratie — een mooie unieke foto groot aan de muur.

meer pixels, meer kwaliteit

Ontdek de impact van grootformaat fotografie voor jouw ruimtes en presentaties. Mijn camera met een grote sensor geeft mijn foto’s een uniek voordeel. U kunt laten zien waar u trots op bent door het groot af te drukken. Met mijn foto’s als wanddecoratie krijgen uw ruimtes een eigen karakter en laat u zien waar u trots op bent!

Breng je ruimtes tot leven met indrukwekkende beelden. Of het nu gaat om de wand van een beursstand, kantoor of zelfs een vrachtwagen, mijn foto’s maken een blijvende indruk.

Camera’s met Grote Sensor: dat heeft niet iedere fotograaf

Ik maak gebruik van de Fujifilm FGX100S. Dit is een camera met een 102megapixel sensor. De meeste fotografen werken met een camera met 45 megapixels, en er zijn er ook veel die maar 25 megapixel kunnen bieden. U begrijpt: dat is een aanmerkelijk verschil. Mijn beelden onderscheiden zich dan ook in scherpte en detail. Dit levert echt betere resultaten in mijn industriële fotografie, mijn productfotografie, en de familieportretten.

Drie camera's voor mijn industriële fotografie: Een medium format GFX100S, een drone met 20megapixel, en een 45.7 Nikon systeemcamera, de Z9.
Geluidsdempend doek als wanddecoratie in trappenhuis.

Versterk de uitstraling van je bedrijf met beelden die de aandacht trekken. Mijn foto’s zijn niet gemaakt om op een harde schijf te blijven; ze horen thuis aan jouw muur. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie industriële foto als wanddecoratie boven uw vergadertafel?

Gebruik mijn foto’s op groot formaat voor diverse toepassingen, van vergaderzaal tot behang. Laat zien waar je trots op bent en creëer een sfeer die indruk maakt op iedereen die binnenstapt.

Wist u dat Studio Rogier Bos een webshop heeft waar u allerlei mooie foto’s kunt u vinden over allerlei uiteenlopende onderwerpen? Hier kunt u uw wanddecoratie bestellen. Alles wordt dan in ene verzorgd en de beelden worden netjes afgeleverd.

Maar wellicht wilt u een specifiek beeld aan de muur hebben, en stuurt u mij daarvoor speciaal op pad. Ik ga dan mijn uiterste best doen om een spectaculair mooi beeld voor u te maken!

Overzicht van foto's die verkrijgbaar zijn als wanddecoratie op DieFoto.nl

Voorbeelden van wanddecoraties in woon- en werksituaties

Rogier is lid van: