Video productie


kwaliteit in beeld

Eenheid in Beeld: Fotografie en Video Onder één Dak

De voordelen van één serviceprovider

Bij Studio Rogier Bos bieden we niet alleen prachtige foto’s, maar ook mooie en sterke videoproducties. Kies voor de slimme benadering en leg zowel je foto- als video-opdrachten bij dezelfde professionals neer. Hierbij profiteer je niet alleen van kostenefficiëntie maar ook van naadloze consistentie tussen bewegende en stilstaande beelden.

De voordelen op een rij

Over onze videoproductie

Variatie in Video: Van Web Banners tot Bedrijfsfilms

Ontdek de veelzijdigheid van mijn videoproducties, afgestemd op diverse behoeften. Van dynamische web banners tot boeiende social media video’s, en van sfeervolle eventverslagen tot doeltreffende bedrijfs- en projectfilms. Mijn technische kennis en uitgebreide mogelijkheden stellen mij in staat om een breed scala aan videodiensten te leveren. Nee, geen Hollywood producties — maar wel professionele bedrijfsvideo’s die prettig zijn om te kijken en uw klanten goed en aantrekkelijk informeren.

Technische Knowhow voor Impactvolle Video’s

Met een stevige basis in technische kennis garandeer ik niet alleen visuele pracht, maar ook impact. Mijn videoproducties worden vakkundig vervaardigd, gebruikmakend van de juiste technologieën en creatieve benaderingen. Hierdoor ontstaan video’s die niet alleen esthetisch zijn maar ook doeltreffend in het overbrengen van uw boodschap.

Op Maat Gemaakte video voor U: Persoonlijke Service

Uiteraard staat u als klant centraal. Ik begrijp dat elke opdracht uniek is, en mijn aanpak weerspiegelt dat. Of het nu gaat om het vastleggen van bedrijfsevenementen of het creëren van een boeiende bedrijfsfilm, ik werk nauw samen met mijn opdrachtgevers om hun visie tot leven te brengen.

De Kracht van Gecombineerde Diensten

Wanneer je kiest voor mijn videoproducties, profiteer je niet alleen van beeldende pracht maar ook van efficiëntie. Door foto- en video-opdrachten te bundelen, bespaar je niet alleen kosten maar ben je ook verzekerd van een harmonieuze visuele identiteit over alle media heen. En bijkomend voordeel: je hoeft maar te schakelen met één partij, wat leidt tot een aanzienlijke kortere tijdsinvestering.

Klaar om je verhaal in beweging te brengen? Ontdek de impact van mijn videoproducties en zet de volgende stap in visuele storytelling. [Neem contact op] voor een persoonlijk gesprek over hoe ik jouw projecten naar nieuwe hoogten kan tillen met meeslepende videokunst.

Video productie mogelijkheden

Interviews | B-Roll | Script schrijven | Voice Over | Timelapse | Drone | Event Aftermovie | Montage op locatie | Korte clips snel online | Youtube, LinkedIn, Facebook en Instagram

Op steeds meer websites zie je: video banners die in enkele secondes vertellen wat het bedrijf is en doet. De video’s herhalen zich naadloos. Een goede web banner duurt 30 tot 45 seconde. Hieronder een aantal web banners doe Studio Rogier Bos mocht maken.

De tekst en logo’s komen in html 5 over de video heen. Dit gebeurt op de website zelf. Ze bevatten geen muziek of geluid.

Projectvideo’s zijn korte video’s van projecten. Meestal worden ze in één gang opgenomen, en zijn ze snel gemonteerd. Mogelijkheden zijn: drone beelden, interviews, logo-animaties, het toevoegen van grafische elementen.

Bedrijfsfilm voor Kite Pharma

Projectvideo: Construction of a T-Cell Manufacturing facility

Timelapse met fotografie en video van een boeiend project van 2,5 jaar voor Kite Pharma
Bekijk op Youtube

Projectvideo van industrieel project Grensmaas

Projectvideo kadeversteviging van de Biggelaar Grond en Waterbouw

Projectvideo voor industrieelproject Grensmaas
Bekijk op Youtube

Projectvideo Grond, weg- en waterbouwproject de Lus van Linne

Projectvideo over een GWW project
Bekijk op Youtube

Projectfilm over bouwproject visserskade Harlingen

Projectvideo aanleg visserijsteiger Harlingen

Projectvideo voor Fa van de Biggelaar. Fotografie en video. 1 dag schieten. Incl drone beelden. Ik maakte ook de animatie van het logo.
Bekijk op Youtube

Projectvideo kadeversteviging van de Biggelaar Grond en Waterbouw

Projectvideo voor Fa van de Biggelaar. Fotografie en video. 1 dag schieten. Incl drone beelden. Ik maakte ook de animatie van het logo.
Bekijk op Youtube

Projectvideo kadewerkzaamheden Molendrieging Stompwijkseweg

Projectvideo voor Bunnikgroep. Fotografie en video. 1 dag schieten. Incl drone beelden. Ik maakte ook de animatie van het logo en de muziek.
Bekijk op Youtube

Project video van constructie Operatiekamers IJsselland ziekenuis

Bouw nieuwe Operatiekamers IJsselland Ziekenhuis (Timelapse)

Het IJsselland ziekenhuis krijgt nieuwe operatiekamers. Ze zijn in Duitsland gemaakt, worden over het water en de weg naar Rotterdam getransporteerd en daar door een grote kraan op hun plaats gehesen. In 4 dagen wordt er zo een compleet nieuw Operatiekamer Centrum gebouwd. Ik mocht dat fotograferen en filmen. In dit korte filmpje ziet u onder andere beelden uit 3 timelapse camera’s.
Bekijk op Youtube

Man aan het werk in een airport lounge op vliegveld rotterdam-The Hague airport

Bedrijfsfilm voor Desatel BV

Desatel is leverancier van oplossingen op het gebied van telecom, datanetwerken en bedrijfsautomatisering. De bedrijfsfilm, met interviews, werd gemaakt op diverse locaties in Rotterdam en Dordrecht.
Bekijk op Youtube

Opening van Video over CNC processen in metaalsector

Bedrijfsfilm voor Smelt Drunen

Van Smelt Drunen is actief in CNC, Draaien, Frezen, Slijpen en Lassen. Kortom de metaal industrie. Voor hen maakte ik een wervingsfilm voor nieuw personeel, en een bedrijfsfilm
Bekijk op Youtube

Bedrijfsfilmproductie voor vd Biggelaar

Bedrijfsfilm voor vd Biggelaar

VdBiggelaar is een concern met een aantal dochteraannemingen, actief op het vlak van Grond, Weg en Waterbouw. De opdracht luidde om een overkoepelende bedrijfsfilm te maken.
Bekijk op Youtube

Beursfilm voor Van Wijk Uitvaartkisten

Van Wijk combineert ambacht en passie, met innovatieve productietechnieken en individuele aandacht voor elk product. Deze film werd gemaakt om eindeloos te loopen op een beursstand.
Bekijk op Youtube

Beurs promofilm voor KS in Moerdijk

beurs promo film voor KS Service Centre

KS Service Centre verwerkt Aluminium op allerlei manieren. Deze film bestaat uit zowel foto als filmbeelden, en werd gebruikt op een recente beurs.
Bekijk op Youtube

Promotiefilmpje Themater

Kort Promotiefilmpje voor het event Themater. Geïnspireerd door de film ‘Love Actually’
Bekijk op Youtube

Profiel: psychologe

Een kort promotiefilmpje voor een pyschologiepraktijk. Een mooie manier als ondernemer | freelancer | zorgverlener om jezelf even te profileren. Kort, to-the-point, vriendelijk en uitleggend.
Kijk op Youtube

Video van DADD congres in Amersfoort

6 interviews tijdens DADD congres + aftelmove

Tijdens dit evenement verzorgde ik zowel de fotografie als de video. We namen 6 interviews op (waar dit er één van is) en maakten een aftermovie
Bekijk op Youtube

Aftermovie van bedrijfsfeest aan boord SS Rotterdam

Aftermovie bedrijfsfeest aan boord SS Rotterdam

Van dit evenement maakte ik zowel een foto-sfeerreportage als een video sfeerreportage.
Bekijk op Youtube

Aftermovie van personeelsfeest in De Oranjerie, Den Bosch

Aftermovie op basis van foto’s van personeelsfeest in de Oranjerie, Den Bosch

Aftermovie op basis van de foto’s die ik tijdens dit evenement maakte.
Bekijk op Youtube

Video van familie dag bij Cabot in de haven van Rotterdam

Event: Cabot Open dag

Dit bedrijf in de haven van Rotterdam vierde een jubileum. Alle werknemers mochten hun familie en vrienden uitnodigen om te komen kijken wat er nou eigenlijk gebeurde op dit grote industriële complex. Er was een leuk programma, entertainment voor de kinderen en lekker eten. Studio Rogier Bos was gevraagd om een mooie fotoreportage te maken. En passent maakte we ook even een korte video van dit leuke evenement.
Bekijk op Youtube

The making of: Cordeel groepsfoto

Voor bouwbedrijf Cordeel mocht ik een mooie foto voor hun kerstkaart maken. Dat moest wel Corona-proof. En: de foto moest lijken alsof die op locatie was gemaakt, zonder dat allerlei mensen langdurig van hun werk waren gehaald.
Bekijk op Youtube

Uitleg Greenscreen

In deze korte video laat ik u de mogelijkheden en werkwijze van Greenscreen technologie zien.
Bekijk op Youtube

The making of: een samengestelde groepsfoto

Voor de gemeente Sliedrecht moest ik een groepsfoto maken. Dat moest echter ‘Corona-proof’. Dus het werd een samengestelde foto: ik fotografeerde de burgemeester, wethouder en gemeentesecretaris apart en maakte er een foto-montage van.
Bekijk op Youtube

Maidencall LNG Containership CC Jacques Saade to Port of Rotterdam

Foto- en filmverslag van het eerste bezoek van het LNG Containerschip CC Jacques Saade aan de haven van Rotterdam. Wij mochten het beeld verzorgen, vanaf de kade, het water, en vanuit de lucht. Deze video bevat een korte impressie.
Bekijk op Youtube

Eigen project: De Corona BBQ

Leuke video van een kleine challenge die ik mezelf stelde:
zou ik een aantal mooie food-foto’s kunnen maken van een gerecht dat we zelf maakten?
En zou ik van die shoot een leuke behind-the-scenes video kunnen maken?
En zou ik voor die video zelf mijn eigen muziek kunnen componeren en opnemen?
En zou ik het geheel kunnen bewerken op mijn laptop, zoals ik dat ook bij een klant zou willen doen?
En dat allemaal binnen een tijdsbestek van een paar uur?
Zie hier het resultaat. Ik begon om 15:30. Om 20:30 stond het resultaat op Youtube.
Bekijk op Youtube

Eigen project: een nieuw riool

Wij krijgen een nieuw riool. Voor ons huis zit een enorm groot gat in de grond. Voor veel mensen een vervelende situatie, maar voor een fotograaf die graag industriële projecten in beeld brengt een buitenkansje om even wat nieuwe dingen te proberen. Het is niet vaak dat je werk zo dicht bij je voordeur begint!
Bekijk op Youtube

Veelzijdig

U kunt met uw vragen bij ons terecht. We hebben veel techniek en kennis in huis om uw opdracht uit te voeren. De meeste uitdagingen gaan we niet uit de weg.

Ervaren

Met 24 jaar ervaring in de professionele fotografie zijn er weinig dingen die we nog niet hebben gedaan. Nog steeds hebben we een commitment om op ‘the cutting edge of technology’ te blijven.

meedenkenD

U werkt niet elke dag met een fotograaf. Grote kans dat u graag uw wensen en ideeën doorspreekt. We denken, als u daar behoefte aan heeft, graag met u mee!

Rogier is lid van: