Fotograaf voor rotterdam en omstreken

Foto van Subsea 7 Schip in de Waalhaven met skyline Rotterdam op de achtergrond.

Rotterdam – de stad waar een fotograaf zijn passie kan ontwikkelen!

Op zoek naar een goede en ervan fotograaf in Rotterdam, voor uw bedrijf of uw gezin? Ik ben u graag van dienst! Met ruim 25 jaar ervaring als professionele fotograaf heb ik de kennis, vaardigheid en ervaring waar u naar zoekt.

Ik ken deze stad op mijn duimpje. Ik fotografeer de transformatie van de binnenstad; de ontwikkeling van de haven; de bouw van de nieuwste wolkenkrabbers; de aankomst en het vertrek van de grootste en meest innovatieve schepen. Ik fotografeer de armsten en de rijken; de jongste en de oudsten.

Talloze bedrijven en instellingen hebben intussen gebruik gemaakt van mijn diensten. Ik fotografeer in het Erasmus MC, en op de campus van de Erasmusuniversiteit. Ik kom wekelijks over de vloer bij allerlei industriële bedrijven in de haven. Ik fotografeer culturele evenementen, zakelijke congressen en feesten en partijen.

En bent u op zoek naar een leuke plek voor uw familieportret? Wilt u Rotterdam op de achtergrond van uw familiefoto? Ik ken de leuke plakken, en weet wat wel en niet werkt!

Kortom: zoekt u een goede fotograaf in Rotterdam, dan moet u hier zijn!

Fotograaf voor Rotterdam en omstreken:

Rogier werkt door heel Nederland.

De focus van een Rotterdamse fotograaf

Ik doe voornamelijk zakelijke- of bedrijfsfotografie, met een focus op industriële fotografie, portretfotografie en evenement fotografie. Zo fotografeer ik veel bouwprojecten — daar is nooit een gebrek aan in Rotterdam. Veel van mijn opdrachtgevers bevinden zich in de Rotterdamse haven, dus die ken op mijn duimpje: van Gorinchem tot Moerdijk tot Krimpen aan de IJssel tot natuurlijk het puntje van de tweede Maasvlakte.

Ook fotografeer ik veel events en evenementen. Ik ken bijna alle eventlocaties: de Van Nelle Ontwerpfabriek met zijn schitterende bruggen; Het Intelhotel met zijn mooie uitzicht over de Erasmusbrug, en natuurlijk de industriële Schiecentrale — om er maar een paar te noemen. Om van het Nieuwe Luxor, de top van de Maastoren, of het beursgebouw maar niet te spreken.

Fotograaf met eigen studio in Rotterdam Delfshaven

U kunt mij in de hele stad (en wijde omgeving) tegenkomen, maar ik heb ook een mooie grote studio in Rotterdam (Delfshaven), vlak achter het Marconiplein — dicht tegen de havens en Schiedam aan. De studio is goed bereikbaar per OV en er is ruim gelegenheid om uw auto te parkeren. Waar in Rotterdam kan dat tegenwoordig nog…

wat kan deze fotograaf voor u betekenen — in en rond rotterdam?

nog meer mogelijkheden bij de professionele fotograaf in Rotterdam

Zomerse luchtfotografie van het centrum van Rotterdam

Luchtfotografie boven Rotterdam

Rogier doet regelmatig luchtfotografie boven Rotterdam. De haven, de binnenstad, de architectuur — allemaal boeiende aspecten aan Rotterdam die vanuit de lucht er weer heel anders uit zien!

Wilt u een bepaalde foto? Van Rotterdam? Van uw pand? Van een gebied? Laat hem hem weten. Voor sommige opdrachtgevers gaat hij speciaal de lucht in. Voor andere opdrachten wacht hij even op de volgende vlucht.

wanddecoratie van rotterdam?

Wist u dat Rogier een eigen webwinkel heeft waar hij een uitgebreide collectie mooie beelden van Rotterdam aanbiedt? U kunt hier een foto direct bestellen en afrekenen, op elk gewenst formaat! De foto wordt kant en klaar bij u afgeleverd. Zo krijgt u Rotterdam aan uw muur!

Mooie zakelijke boardroom met een grote foto van de haven van Rotterdam aan de muur.

portfolio fotografie rotterdam— mooie beelden van rotjeknor

Logo Master Photographers Network
logo Dupho