Fotograaf voor rotterdam en omstreken

Foto van Subsea 7 Schip in de Waalhaven met skyline Rotterdam op de achtergrond.

Rotterdam – de stad waar een fotograaf zijn passie kan ontwikkelen!

Op zoek naar een goede en ervan fotograaf in Rotterdam, voor uw bedrijf of uw gezin? Ik ben u graag van dienst! Met ruim 25 jaar ervaring als professionele fotograaf heb ik de kennis, vaardigheid en ervaring waar u naar zoekt.

Ik ken deze stad op mijn duimpje. Ik fotografeer de transformatie van de binnenstad; de ontwikkeling van de haven; de bouw van de nieuwste wolkenkrabbers; de aankomst en het vertrek van de grootste en meest innovatieve schepen. Ik fotografeer de armsten en de rijken; de jongste en de oudsten.

Talloze bedrijven en instellingen hebben intussen gebruik gemaakt van mijn diensten. Ik fotografeer in het Erasmus MC, en op de campus van de Erasmusuniversiteit. Ik kom wekelijks over de vloer bij allerlei industriële bedrijven in de haven. Ik fotografeer culturele evenementen, zakelijke congressen en feesten en partijen.

En bent u op zoek naar een leuke plek voor uw familieportret? Wilt u Rotterdam op de achtergrond van uw familiefoto? Ik ken de leuke plakken, en weet wat wel en niet werkt!

Kortom: zoekt u een goede fotograaf in Rotterdam, dan moet u hier zijn!

De focus van een Rotterdamse fotograaf

Ik doe voornamelijk zakelijke- of bedrijfsfotografie, met een focus op industriële fotografie, portretfotografie en evenement fotografie. Ik fotografeer veel bouwprojecten — daar is nooit een gebrek aan in Rotterdam. Veel van mijn opdrachtgevers bevinden zich in de Rotterdamse haven, dus die ken op mijn duimpje: van Gorinchem tot Moerdijk tot Krimpen aan de IJssel tot natuurlijk het puntje van de tweede Maasvlakte.

Ook fotografeer ik veel events en evenementen. Ik ken bijna alle eventlocaties: de Van Nelle Ontwerpfabriek met zijn schitterende bruggen; Het Intelhotel met zijn mooie uitzicht over de Erasmusbrug, en natuurlijk de industriële Schiecentrale. Ik kom er graag en vaak. Om van het Nieuwe Luxor, de top van de Maastoren, of het beursgebouw maar niet te spreken.

Fotograaf met eigen studio in Rotterdam Delfshaven

U kunt mij in de hele stad (en wijde omgeving) tegenkomen, maar ik heb ook een mooie grote studio in Rotterdam (Delfshaven), vlak achter het Marconiplein — dicht tegen de havens en Schiedam aan. De studio is goed bereikbaar per OV en er is ruim gelegenheid om uw auto te parkeren. Waar in Rotterdam kan dat tegenwoordig nog…

wat kan deze fotograaf voor betekenen?

Portretfoto van Surinaamse heer, gemaakt door Rogier Bos, fotograaf in Rotterdam.

Portretfotografie

Zakelijke fotografie

Industriële fotografie

Burgemeester Aboutaleb gefotografeerd op een event op de SS Rotterdam door Rogier Bos, fotograaf in Rotterdam.

Event fotografie

product fotografie

Waar een fotograaf in Rotterdam werkt: mijn mooie en ruime fotostudio in Rotterdam Delfshaven.

Studio fotografie

Industriële dronefoto van Sleipnir Heerema in Port of Rotterdam

Drone foto & Video

Familieportret voor de Erasmusbrug

familieportret

zwangerschaps fotografie

Ook voor leuke en dynamische korte video producties kunt u goed bij Studio Rogier Bos terecht

video

Tram in een Europese stad. Afbeelding gemaakt met AI.

AI
(Artificial Intelligence)

Industriële fotografie: reachstacker van Dockx Handling Equipment tilt container op in haven van Rotterdam.

haven fotografie

portfolio fotografie — mooie beelden van rotjeknor

Logo Master Photographers Network
logo Dupho