EXCLUSIEVE FOTOGRAFIE VOOR PARTICULIEREN

KWALITEIT EN PASSIE

Ontdek een unieke benadering van particuliere fotografie, waar ik met plezier en passie bijzondere momenten vastleg en mooie beelden maak. Of het nu gaat om het vieren van gezinsbanden, het vangen van individuele persoonlijkheden, het omarmen van zwangerschap of het verkennen van de kunst van boudoirfotografie, elke fotosessie is vol creativiteit en emotie.

Veelzijdigheid op Locatie en in de fotostudio

Of je nu de voorkeur geeft aan de intieme sfeer van mijn ruime professionele studio in Rotterdam (Delfshaven) of de betekenisvolle setting van een locatie naar keuze, mijn doel is om jouw verhaal op een unieke manier vast te leggen. Jouw comfort en persoonlijke stijl staan centraal, en ik werk graag samen om een setting te creëren die jouw individualiteit weerspiegelt.

Goede Service, hoge Kwaliteit

Mijn particuliere fotografie gaat verder dan alleen beelden vastleggen. Ik lever goede service, waarbij jouw wensen en verwachtingen altijd voorop staan. Mijn foto’s blinken niet alleen uit in kwaliteit op het scherm, maar komen ook tot leven als prachtige muurdecoratie.

Schitterende muurdecoratie

Elk moment dat ik vastleg, vertelt een uniek verhaal. Mijn focus ligt niet alleen op het vastzetten van tijd, maar ook op het creëren van beelden die emoties oproepen en inspireren. Ik leg herinneringen vast op een manier die een blijvende glimlach op je gezicht toveren.

 • Eigen studio
  We hebben een mooie eigen studio, met veel mogelijkheden, in het centrum van Rotterdam. U bent hartelijk welkom!
 • We werken veel op locatie
  Bijvoorbeeld bij u thuis, of op een mooie plek in een bos of op het strand.
 • Rogier is fulltime fotograaf
  Hij is doordeweeks beschikbaar, maar ook ‘s avonds en in het weekend
 • Zelf de beste beelden kiezen
  U mag zelf u favoriete foto’s kiezen. De fotograaf kiest niet voor u – hij kan u wel adviseren.
 • Ook voor grote gezinnen
  Rogier kan maximaal 25 mensen kwijt in zijn studio
 • Kinderen welkom
  Sommige fotografen fotograferen geen kinderen. Rogier doet dat wel. Ze zijn hartelijk welkom.
  Leest u even deze tips?

 

ENGLISH

Experience private photography in Rotterdam (Delfshaven): passion, quality, timeless art. From family moments to boudoir photography, each session guarantees both. Choose the studio or a meaningful location, where your story and my lens converge to craft timeless art.

We specialise in portrait photography, family portraiture, pregnancy shoots and boudoir photography. We have a large studio where we can receive up to 30 people, but also often photograph on location.

Reach out to us! We respond to all requests within 24 hours.

Rogier is lid van: