Persoonlijke portretten

Deze mooie heer kwam met zijn partner om een aantal sterke portretten van zichzelf te laten maken voor gebruik op zijn nieuwe website en op LinkedIn.
Deze mooie heer kwam met zijn partner om een aantal sterke portretten van zichzelf te laten maken voor gebruik op zijn nieuwe website en op LinkedIn.

Eén van de dingen die ik het liefste doe is het maken van krachtige en mooie portretten. Graag laat ik een aantal voorbeelden zien van portretten die ik in de afgelopen 2 maanden mocht maken.

De aanleiding voor zo’n portret kan heel verschillend zijn. Eén van de mensen die hier werd afgebeeld publiceert een boek in de VS en liet op verzoek van zijn ‘agent’ een mooi portret maken. Een ander wilde naast een professionele foto ook een foto voor een dating site. Bijna iedereen wil een goede foto voor LinkedIn. Veel mensen hebben ook een goed portret nodig voor hun website. Wat de reden ook is, ik maak de foto’s graag.

Voor zo’n opdracht neem ik ruim de tijd. U kunt bij mij ook niet terecht voor één enkele foto. Ik wil graag meerdere foto’s van u maken, zodat u een keuze hebt. Niet elke foto is voor alle doeleinden geschikt, begrijpt u. Dat betekent ook dat u meerdere foto’s mag kiezen uit de set die ik maak. En dat de foto’s zorgvuldig worden nabewerkt.

Eén van deze mooie mensen schreef naderhand de volgende mooie recensie:

“Tijdens de shoot genoot ik met name van de liefde voor het vak die Rogier tentoonspreidde. Dit uitte zich in een goed voorgesprek, maar vooral ook tijdens de shoot. Bijvoorbeeld door telkens opnieuw de setting aan te passen, om zodoende echt te streven naar het perfecte beeld.

Na de shoot werd ruimschoots aandacht besteed aan de bespreking van het grove beeldmateriaal. Om mij enige dagen later te verrassen met een creatief staaltje ‘beeldbewerking’, van de geselecteerde foto’s. Kortom, Rogier is een vak-junkie die zich onderscheidt met (prettige) aandacht en een zeer kwalitatief ingericht ontwikkelproces.”

U kunt op de beelden klikken om ze beter te bekijken

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *