Sterk portret:
Voor mensen die hun hoofd boven het maaiveld uitsteken

Portret CEO op zwarte achtergrond

leiderschap in beeld

Uw CEO verdient een sterk portret! We zijn in Nederland niet zo zuinig op onze leiders. ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’, en ‘je moet je hoofd niet boven het maaiveld uitsteken’ zijn vertrouwde spreekwoorden. Toch zijn er mannen en vrouwen die het lef hebben dat wel te doen. Die begrijpen dat iemand het voortouw moet nemen; de strategie moet bedenken, de barricades op moet, de kop in de wind met steken. Mensen die dat durven te doen, verdienen een sterk portret nodig.

Ik help u daar graag mee. Uw wensen zijn daarbij leidend. De stijl, locatie, expressie van de foto’s bepalen we samen, in overleg. Alles kan! U bent hartelijk welkom in mijn studio, waar ik allerlei mogelijkheden heb om mooi netlicht te spelen. Maar ik rij net zo makkelijk naar u toe bijvoorbeeld omdat u weinig tijd heeft. U mag het aangeven.

Voorbereiding

Het is handig om de volgende zaken vooraf even af te stemmen

  • Waar zijn de foto’s voor? Dat geeft vaak al ene houvast met betrekking tot de verdere planning
  • Waar gaat de shoot plaatsvinden?
  • Wat wilt u uitstralen? Het helpt om ervoor al even over na te denken en dit te bespreken met de fotograaf.
  • Kleding – wat wilt u aan? Kleding zegt veel!
  • Hoe lang hebben we? Veel mensen in deze doelgroep hebben een druk bestaan. En op de foto gaan vinden ze niet zo leuk. Dus dat ‘raffelen’ ze een beetje af, in de verwachting dat de fotograaf wonderen doet. Doorgaans helpt het als de CEO er even de tijd voor kan nemen.
  • Wat is het gewenste eind resultaat?

Veelzijdig

U kunt met uw vragen bij ons terecht. We hebben veel techniek en kennis in huis om uw opdracht uit te voeren. De meeste uitdagingen gaan we niet uit de weg.

Ervaren

Met 24 jaar ervaring in de professionele fotografie zijn er weinig dingen die we nog niet hebben gedaan. Nog steeds hebben we een commitment om op ‘the cutting edge of technology’ te blijven.

meedenkenD

U werkt niet elke dag met een fotograaf. Grote kans dat u graag uw wensen en ideeën doorspreekt. We denken, als u daar behoefte aan heeft, graag met u mee!

wat men zegt

★★★★★

Hi Rogier,
Heel hartelijk dank voor de prettige foto sessie. Je wist me heel snel gerust te stellen want ik was enorm zenuwachtig. Maar het ging erg goed en dat is te zien aan de resultaten! SUPER! Wil je nog even laten weten dat de snelheid en stiptheid ook helemaal correct zijn verlopen, ik hou wel van je zakelijke benadering. No bullshit dus.

— Linda Ruth Zadelaar

★★★★★

Over the past few years I have worked with Rogier on individual and team portraits. Not only is Rogier a very technically skilled photographer, he is also a great visual story teller. Before he starts, he wants to understand what a picture needs to convey and to whom. His commitment to translate that into images makes him my photographer of choice.

— Erik Visser, CEO, Nutriad

★★★★★

Rogier Bos is een uitstekende fotograaf en kan heel goed wat het allerbelangrijkste is: kijken! Hij stelde me goede vragen over wat ik wilde en kwam toen stap voor stap tot het resultaat waar ik zeer tevreden mee ben. Bij de beoordeling van de (test-) foto’s begeleid hij je met oog voor detail door de keuzes.
Aanrader.

— Martijn Damsma

CEO’s, Captains of Industry, Directeuren — en overige vips

Rogier is lid van: