portretfoto’s
For artists, DJ’s creatives and oddballs

Creatieve portretten

Sommige mensen kun je niet in een hokje duwen. Die denken anders, doen anders, dromen anders. En hebben dus een andere foto nodig! Ben jij zo’n creative? Dan help ik je graag een mooi portret dat jouw eigenheid weer geeft.

Zo mag ik geregeld acteurs, aankomende zangers, DJ’s, modellen, acrobaten, kunstschilders en uitvinders fotograferen. Superleuk om te doen: de kunst is altijd om de beelden verrassend, verhalen en uitnodigend te maken.

Daarover ga ik graag met je in gesprek. Wie ben je? Wat doe je? Wat wil je vertellen ? Hoe wil je overkomen? En: welke ideeën heb je? Daar leg ik dan graag mijn gedachtes naast. De ervaring leert dat er dan altijd wel leuke en bijzondere ideeën komen bovendrijven. En dan gaan we aan de slag!

Dat kan op locatie Zo sta ik geregeld in een laboratorium of in een atelier. We hebben ook wel eens een trip naar een verlaten fabriek gemaakt. Of een mooie locatie buiten bezocht.

Maar je bent ook welkom in mij fotostudio. Ik heb een grote en leuke studio op de grens van Rotterdam en Schiedam met een industrieel karakter. Hier heb ik veel ruimte, maar ook technische mogelijkheden kwa belichting. Er is ruimte om je om te kleden en er is een goede visagietafel en spiegel. Alles wat je nodig hebt om van jouw shoot een succes te maken!

De performers van de Now & Wow Agency. Foto's gemaakt in mijn studio. Ook weer een leuk fotografie project!

Veelzijdig

U kunt met uw vragen bij ons terecht. We hebben veel techniek en kennis in huis om uw opdracht uit te voeren. De meeste uitdagingen gaan we niet uit de weg.

Ervaren

Met 24 jaar ervaring in de professionele fotografie zijn er weinig dingen die we nog niet hebben gedaan. Nog steeds hebben we een commitment om op ‘the cutting edge of technology’ te blijven.

meedenkenD

U werkt niet elke dag met een fotograaf. Grote kans dat u graag uw wensen en ideeën doorspreekt. We denken, als u daar behoefte aan heeft, graag met u mee!

Let’s get creative!

Stap in mijn wereld van fotografie, waar creativiteit tot leven komt. Als fotograaf ben ik gespecialiseerd in het vastleggen van de authentieke essentie van creatieve geesten, waaronder dansers, kunstenaars, schrijvers, acteurs en DJ’s. Mijn focus ligt op het creëren van beelden die niet alleen jouw persoonlijkheid weerspiegelen, maar ook de diepgang van je creatieve uiting vastleggen.

Met een praktische aanpak zorg ik ervoor dat de fotosessie naadloos aansluit bij jouw artistieke visie. Of je nu graag in beweging bent, jezelf uitdrukt op canvas, woorden tot leven brengt of het podium betreedt, ik sta klaar om jouw creativiteit vast te leggen op een manier die aansluit bij jouw unieke stijl. Samen werken we aan beelden die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook de energie en passie achter jouw kunst weergeven.

Laat ons samenwerken om beelden te creëren die een blijvende indruk achterlaten. Mijn doel is om praktisch en doelgericht te werken, zodat jij trots kunt zijn op de portretten die jouw creatieve verhaal vertellen. Geef jouw creativiteit de aandacht die het verdient en ontdek de kracht van beelden die spreken zonder woorden. 📸✨

voorbeelden van mijn redactionele fotografie

Rogier is lid van:

logo Dupho
Logo Master Photographers Network