castingfoto’s voor modellen en acteurs

jumpstart je modelcarierre

Castingfoto’s zijn essentieel voor modellen die streven naar kansen in de modellenindustrie. Ze zijn een verzameling foto’s die de veelzijdigheid en uitstraling van het model tonen, zonder overmatige styling. Deze foto’s, vaak in natuurlijk licht genomen, laten agentschappen en klanten zien hoe het model eruitziet zonder veel make-up of styling. Castingfoto’s helpen bij het beoordelen van het potentieel van een model voor verschillende opdrachten en maken een goede eerste indruk. Ze zijn cruciaal voor het opbouwen van een portfolio en het vergroten van de kansen op boekingen en samenwerkingen.

Setcard

Voor aankomende modellen en artiesten die zichzelf willen presenteren aan modellenburo’s en agents helpt het om een setcard te kunnen opsturen. Zo’n setcard bevat een aantal eerlijke foto’s, zodat men direct ziet hoe je er ‘echt’ uitziet. Ze kan ook een aantal foto’s bevatten die laten zien wat je in huis hebt aan potentieel. Hieronder enkele voorbeelden. Klik op de foto’s om ze groter te zien. We maken zo’n setcard graag voor je.

modellen oproep

Ik werk regelmatig met modellen, zowel op commerciële opdrachten voor opdrachtgevers, als op vrije werk. Ik sta open voor TFP samenwerking, mits het iets toevoegt aan mijn portfolio. Ik heb een database aan modellen die ik, op basis van geschiktheid, benader voor commerciële opdrachten. Modellen die hierin willen worden opgenomen kunnen me een email sturen met hun gegevens en foto’s.

Portfolio modelfotografie

Rogier is lid van: