Congres: video en foto EPOC2016 online

Onlangs mocht ik voor deze opdrachtgever een congres in Warschau, Polen, vastleggen op video en foto! De bedoeling was dat ik alleen de foto’s zou maken, maar enkele dagen voor het event belde de organisator: eigenlijk is video belangrijker voor ons... Dus heb ik een grote Peli-koffer extra ingepakt en ben op weg gegaan. Hier ziet u het resultaat! 

Buitenland

In toenemende mate mag ik opdrachten in het buitenland doen. Voor de komende tijd staan 4 trips op het programma. Ik heb daar een heldere tariefstructuur voor, wat klanten prettig vinden. En ik heb dus goede koffers om dat snel en goed te kunnen doen.

De juiste apparatuur

Belangrijker dan de koffers nog is de juiste apparatuur. Het maken van video opnames met de Digitale spiegelreflex camera’s van tegenwoordig is niet zo moeilijk. Maar goed licht en geluid zijn zeer belangrijk! De oplossingen daarvoor moet je niet zoeken in de camera zelf, maar in randapparatuur. Hier vindt u een overzicht van wat ik in kan zetten. Voor deze opdracht ging het echt allemaal mee…

Toch ook mooie eventfotografie

En tussen de video-opnames door heb ik ook een mooi foto sfeerverslag kunnen maken. Hieronder een aantal foto’s (klik op de foto’s om ze groter te zien. De opdrachtgever ontving, daags na het event, een collectie van 195 high quality foto’s. Helemaal bewerkt, en klaar voor direct gebruik in al hun communicatie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *