familie fotoshoot voor exclusieve familie portretten in Rotterdam en omstreken

Familieportret: het moment dat nooit meer terug komt

Een familie fotoshoot is het vastleggen van een mooie herinnering. In familiefotografie ‘bevriezen we de tijd’ en laten we u en uw familie op zijn mooist zien, zoals u samen bent. Rogier neemt ruim de tijd en maakt er voor iedereen een leuke en ontspannen ervaring van! Zo legt u een kostbare herinnering in de tijd vast zodat u die altijd kunt koesteren!

Benut de magie van professionele familie fotoshoot om kostbare momenten te vangen. Zowel in mijn studio als op locatie bied ik betoverende foto’s die de essentie van uw gezin vastleggen.

Familieportretten dienen als tijdloze herinneringen aan belangrijke levensfasen. Elk beeld viert de liefde, banden en groei binnen uw gezin, een waardevol aandenken voor nu en later.

Unieke Stijl, Persoonlijke Aanpak

Elk familieportret is een kunstwerk op zich, gemaakt met aandacht voor detail en oog voor de unieke dynamiek van uw gezin. Dat maakt de familie fotoshoot tot een leuke ervaring! Mijn klantgerichte aanpak zorgt voor een ontspannen sfeer, zelfs voor de jongsten en harige vrienden.

het meest populair

Het meest populair zijn de foto’s op de donkere achtergrond. Speciaal hiervoor heb ik een enorm grote donkere achterwand in mijn studio laten maken!

Familieportret met klassieke uitstraling. Rembrandtlicht op de foto.

professionele Studio in rotterdam: Ruimte voor Grote Groepen

In mijn ruime studio verwelkom ik groepen tot wel 30 mensen. Hier geniet u van een comfortabele setting en de flexibiliteit om uw familie op een onvergetelijke manier te portretteren. Er is voldoende ruimte te zitten en te ontspannen, en alle nodige faciliteiten voor grotere groepen zijn aanwezig.

Voor grote groepen en families zijn er verschillende mogelijkheden:

  • Ik kan u fotograferen tegen een witte achtergrond
  • Of tegen een donkere achtergrond
  • Of ik kan u fotograferen in kleinere groepen en u dan samenvoegen tot één langwerpig portret.

Laat u inspireren door de voorbeelden onderaan deze pagina.

Kindvriendelijk en Huisdiervriendelijk

Als kindvriendelijke fotograaf begrijp ik het belang van een ontspannen sfeer. Ook uw harige vrienden zijn welkom; mijn studio is ook voor hen toegankelijk.

Graag overleg ik met u hoe we het beste resultaat met hen bereiken! Geeft u het van te voren wel even aan? Dan bedenken we samen de beste aanpak!

Familieportret met honden op de foto in de studio

Waarom een familieportret door Studio Rogier Bos?

Veel mogelijkheden

Rogier heeft de beschikking over een grote studio. Hier zijn verschillende atttributen en veel verschillende lampen en achtergronden, om allerlei soorten familieportretten te maken.
Maar ook maken we regelmatig mooie familieportretten op locatie: op het strand, in een park of bos, of midden in uw stad! Wat dacht u van een mooi portret van uw familie voor de SS Rotterdam, of midden op de Coolsingel?

we nemen de tijd

Een mooi familieportret heeft even tijd een aandacht nodig. Rogier neemt de tijd alle leden van uw familie te leren kennen. Hij legt alles uit, zodat iedereen zich goed op zijn gemak voelt. We maken veel foto’s, zodat er echt wat te kiezen is. Uiteraard helpt hij u poseren. En hij helpt u bij het uitkiezen van de mooiste foto’s.

Een familie fotoshoot voor een klassiek portret

Ik ben Silver Master Fotograaf en ga voor het mooist mogelijke resultaat. Ik probeer foto’s te maken die kwa kleur, compositie, belichting, poses, kleding en expressie echt kloppen. Ik ben graag bereid om voor een spontaan/ludiek portret te gaan, maar hou ook erg van de hele mooie klassieke portretten waar alles op klopt.

En daar word ik ook het meest om gevraagd: de portretten met de donkere achtergrond ‘met dat hele mooie licht’. Speciaal daarvoor heb ik in mijn studio een hele grote donkere achtergrond laten maken, waar ik grote groepen oor kan plaatsen. Ook heb ik geïnvesteerd in speciale grote lampen waar ik dat ‘Rembrandtlicht’ zoals wij fotografen dat noemen, kan vormgeven.

24/7 beschikbaar

Rogier doet ‘het’ niet naast een andere baan: fotografie is de baan. U wilt ‘s avonds komen? Geen probleem. Of op zondag? Ook dat kan!

ook voor de leuke/grappige/creatieve foto’s

Rogier is een Silver Master Fotograaf en gaat voor het mooist mogelijke resultaat. En dan hebben we het niet alleen maar om de standaard familiefoto’s! Als u een leuk idee heeft of wilt, denken we graag met u mee!

Rotterdam is een eindeloos fotogenieke achtergrond voor uw familie fotoshoot!

Maak gebruik van een fotograaf die Rotterdam op zijn duimpje kent en die voortdurend de stad verkent op de nieuwste en leukste plekjes voor mooie foto’s. Die niet alleen de geëikte plaatsen kent, maar ook weet dat je de beste foto’s met de Erasmusbrug niet maakt als je er vlak onder gaat staan.

mooie exclusieve afdrukken
op groot formaat

Rogier is een Silver Master Fotograaf en gaat voor het mooist mogelijke resultaat! En omdat een goed familieportret aan de muur hoort, helpt hij u ook graag aan afdrukken op mooi (groot) formaat. Zo wordt uw familieportret een echte blikvanger!

WAT MEN ZEGT

We wilden graag een familieportret, maar niet zo’n standaard cliché foto. Na wat gezoek kwamen we op de site van Rogier en we vonden de voorbeeldfoto’s gelijk schitterend. Dát was wat we wilden! 
De shoot zelf was gezellig en professioneel tegelijk en het resultaat is verbluffend. Iedereen in de familie is ontzettend blij met zijn of haar foto’s. En de eerste persoon in mijn omgeving heeft al aangegeven dit ook te willen. Goede foto’s hebben geen reclame nodig, die verkopen zichzelf. Hartelijk bedankt Rogier!

— B. van Hattem, Rotterdam

“Wij hebben een hele fijne familieportret shoot gedaan met Rogier. Rogier neemt de tijd om alle apparatuur goed in te stellen en vervolgens om een ontspannen setting te creëren. Hij denkt ook goed mee waar de foto’s gaan hangen. En niet te vergeten, de foto’s zijn erg mooi geworden, hoge kwaliteit en een hele goede weergave van het speelse moment in de studio. Kortom, zeer tevreden!”

— M&T van D., den Haag

Rogier Bos heeft hele mooie foto’s geleverd. Hij was leuk met de kids. Ging op de grond liggen en maakte op deze manier hele mooie foto’s. We hebben een aantal foto’s op dibond laten afdrukken. Hij is ook heel snel en geeft advies voor het afdrukken.

Met kids is het lastig als ze hun dag niet hebben. Twee van de kids die mee waren hadden niet echt hun dag maar ondanks dat staan ze er toch nog heel leuk op.

H. van Tuijl

Voorbereiding voor het familieportret

Er zijn een aantal dingen waar de fotograaf naar zal vragen. Het helpt als u er al even over hebt nagedacht.

Wilt u een shoot in de studio, of op locatie?

Buiten vertelt de locatie een stuk van uw verhaal. Dat kan u helpen te ontspannen, of samen meer plezier te hebben.
In de studio zijn we niet weersafhankelijk, en kan ik met mijn lampen u heel mooi belichten.

Waar is het voor?

Een foto voor een kerstkaart moet aan heel andere eisen voldoen dan een foto die groot aan de muur komt te hangen. Als u ons vertelt wat u met de foto wilt doen kunnen we meedenken.

Welke foto’s wilt u?

We maken graag een afspraak met op basis van een plan. Zomaar een beetje schieten, en dan kijken wat er uit komt – dat doen we niet. We werken op basis van uw concrete wensen en dan maken we daar de mooist mogelijke foto’s van!

Gaat u de foto ophangen?

Tip: maak dan even met uw mobiele telefoon een foto van de plek waar de foto moet komen (inclusief meubilair er omheen). Dan komen wij met een mooi idee dat daar goed past.

ENkele tips

We hebben enkele behulpzame tips voor u online gezet:

  • Wat moet ik aan naar de fotoshoot? (komt binnenkort)
  • Met kleine kinderen naar de studio: 10 tips!

Familieportret en gezinsfoto’s — in de studio en op locatie

Rogier is lid van: