Mooie beelden voor 5 nieuwe websites in eens!

Industriele fotografie voor nieuwe websites

Mijn foto’s komen op allerlei plaatsen terecht. U kunt het zo gek niet bedenken: jaarverslagen, brochures, kalenders, boeken — maar ook de zijkanten van vrachtwagens en op grote banieren over de zijkant van gebouwen. Maar ik word het meest gevraagd om foto’s te maken voor nieuwe websites.

Mijn felicitaties en succeswens aan van den Biggelaar voor hun nieuwe websites!

En dus komt er met grote regelmaat een nieuwe website online met daarop mijn foto’s. Ik ben al lang geleden gestopt met dat te melden; op een gegeven ogenblik is het niet interessant meer. Maar deze week kwamen de 5 nieuwe websites van van den Biggelaar online, en dat vind ik toch wel even het vermelden waard.

Dit is een van de grotere projecten waar ik de afgelopen tijd aan heb mogen werken. Ik liet in december al een aantal foto’s van deze opdracht zien. Van den Biggelaar is een consortium aan bedrijven die in binnen- en buitenland indrukwekkende projecten doet op de grens van land en water. Ik ervaar het als een enorm voorrecht om dat te mogen fotograferen.

Mijn eerste contact met dit bedrijf kwam via een communicatiebureau. Die opdracht werd in december afgerond. Maar omdat van den Biggelaar stevig groeit hebben ze mij gevraagd of ik ook dit jaar voor hen wil fotograferen. En dus rijd ik af en toe in alle vroegte naar allerlei uithoeken van Nederland. Want de werkzaamheden beginnen heel vroeg, en de projecten vinden letterlijk overal plaats.

Vier redenen waarom ik u dit graag even laat zien:

  • 5 websites die in een klap online komen, en die voor het allergrootste gedeelte gevuld zijn met mijn foto’s, is best bijzonder. En de opdrachtgeefster meldt dat er nog een aantal bijkomen.
  • Veel websites bestaan hoofdzakelijk uit tekst. De foto’s worden er dan klein bijgeplaatst. Best jammer, als je weet hoeveel moeite ik vaak doe om een bijzonder plaatje te maken. Maar op deze websites is besloten de foto’s vooral het werk te laten doen. Dat betekent dat mijn foto’s een prominente plaats hebben. Dat streelt natuurlijk de ego, maar maakt het geheel ook echt leuk om te zien.
  • Ik heb met van den Biggelaar een abonnementsafspraak op mijn dienstverlening. Dat betekent dat zij een aantrekkelijke korting krijgen in ruil voor een gegarandeerd aantal dagen fotografie. Voor hen en voor mij een prettige afspraak. Veel opdrachtgevers weten niet dat dat kan, daarom meld ik het even!
  • En de vierde reden is dat ik gewoon heet trots ben op de foto’s die ik voor van den Biggelaar mag maken. Ik vind het gewoon mooi werk!

U kunt de websites hier bekijken:

–          www.stevacon.nl

–          www.blmwegenbouw.nl

–          www.vandenbiggelaar.nl

–          www.biggelaargroep.nl

–          www.werkenbijbiggelaargroep.nl

Mijn hartelijke dank aan van den Biggelaar en van Zandbeek Communicatie voor de prettige samenwerking!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *