Industriële fotografie op de grens van land en water

De afgelopen 2 maanden heb ik een ongelofelijke gave opdracht mogen uitvoeren. Ik werd benaderd door een groot communicatiebureau. Ze waren op zoek naar een industriële fotograaf, en mijn portfolio sprak ze bijzonder aan. En mocht ik op 10 verschillende locaties enorme projecten fotograferen ‘op de grens van land en water’ — want dat is waar deze opdrachtgever zijn werk doet. De opdracht voerde me practisch door heel het land, en ik kwam op allerlei plaatsen waar een normaal mens nooit komt. Ik heb eindeloos in de modder gelegen, ben nat geregend, gevallen, heb ladders op en af geklommen, ben in het riool gekropen — maar wat een gave opdracht, en wat een mooie platen mocht ik maken!

Hieronder een kleine selectie van mijn favoriete foto’s. Klik op de foto’s om ze groter te zien.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *