Video: industriëel fotograaf in de fabriekshal

In deze korte video laat ik u een recente opdracht zien. Ik neem u mee achter de schermen van een industriële fotoshoot. U ziet hoe ik daar werk en wat ik daar zo leuk aan vind!

De videobeelden maakte ik gewoon met mijn iPhone. Gaat best goed, vindt u niet? En in de video en hieronder ziet u een aantal van de uiteindelijke beelden. Deze werden geschoten met mijn nieuwe Nikon D850. de opdrachtgever wilde de beelden groot kunnen gebruiken. De D850 biedt een enorme resolutie. En voor de belichting maakte ik gebruik van een Elinchrom ELB acculamp. De fabriekshal was best donker, en dan geeft zo’n acculamp een mooi licht accent. Je kunt daarmee als fotograaf precies bepalen waar je de aandacht van de kijker op wilt richten.

Klik op de foto’s om ze groter te zien. Hier leest u meer over mijn industriële fotografie.

1 thought on “Video: industriëel fotograaf in de fabriekshal”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *