Zakelijke fotografie en bedrijfsfilm voor een mooi telecombedrijf

Teamoverleg in de wandelgang - fotografie bij Telecombedrijf

Gisteren mocht ik een mooie opdracht afronden waar ik al een tijdje aan werk. Voor Desatel, leverancier van oplossingen op het gebied van Telecom, netwerken en bedrijfsautomatisering mocht ik zowel de fotografie als bedrijsfilm verzorgen.. de fotografie bestond uit een aantal fotoshoots doen op verschillende locaties. Daarbij was het belangrijk om de mensen, de diensten, maar ook vooral het Desatel-gevoel naar voren te laten komen. Verder deden we een aantal video-opname sessies. Deze vonden plaats bij Desatel zelf, bij klanten van Desatel, maar ook in het centrum van Rotterdam. Deze opnames werden gemaakt om een mooie bedrijfsfilm te maken.

meer video producties en bedrijfsfilms zien?

Wat maakt nou die prettige samenwerking?

De samenwerking met Desatel was van begin tot het einde heel prettig. Na het eerste contact hebben we een afspraak gemaakt. In dat eerste gesprek, bij Desatel op kantoor, werd duidelijk waar ze sterk in zijn, maar ook waar de behoeftes liggen. Ik mocht een aantal adviezen geven die ze zeer behulpzaam vonden ten aanzien van hun website, beeldgebruik en sociale media.

Wat je snel merkt is dat de mensen van Desatel inzetten op een goede relatie. Dat deden ze met mij, maar dat werd ook duidelijk toen ik samen met hen naar klanten mocht. De klanten van Desatel waarderen hen zeer: er is vertrouwen en plezier in de samenwerking!

Ook naar mij toe was de samenwerking steeds prettig. Er zijn opdrachtgevers die je, onder het mom van ‘doe je ding’ een beetje aan je lot overlaten. Maar bij Desatel was er echt samenwerking. Ik kreeg de juiste informatie; al mijn vragen kregen steeds goed antwoord, en mijn aanbevelingen werden steeds heel serieus genomen. En — niet onbelangrijk — het werd snel duidelijk dat de mensen van Desatel alle lekkere broodjeszaken van Rotterdam kennen! Ik ben een aantal keren getrakteerd op een heerlijke lunch!

meer video producties en bedrijfsfilms zien?

Een klinkende aanbeveling!

Nadat alles klaar was kreeg ik een mooie aanbeveling!

Rogier Bos heeft voor Desatel zowel de fotoshoot als bedrijfsfilm gemaakt, en we zijn er ontzettend blij mee! Zijn professionaliteit, creativiteit en oog voor detail hebben telkens weer onze verwachtingen overtroffen. Rogier heeft een geweldig inzicht en wist de kern van ons bedrijf op een pakkende manier vast te leggen. Hij begreep onze visie perfect en vertaalde die naar prachtige beelden.
Zijn vriendelijkheid, humor en relaxte aanpak maken de samenwerking extra plezierig. En hij bleef continu met ons meedenken, wat resulteert in verbluffende eindproducten. Kortom: Rogier is echt een professional en briljant in alles wat hij doet! Ik zou hem zonder aarzeling aanbevelen!

— Ela Timar

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *