Vakman voor uw zakelijke fotografie en bedrijfsreportages

Portret van een CEO. Bedrijfsfotografie omvat vele zaken, zoals portret, event, en industriële fotografie en video.

Krachtig beeld begint hier

Met meer dan 20 jaar ervaring in bedrijfsfotografie ben ik een gedreven professional die streeft naar topkwaliteit. Mijn werk heeft regelmatig prijzen gewonnen, en ik heb vele tevreden klanten. Met diverse vaardigheden bied ik niet alleen geweldige foto’s, maar ook een prettige samenwerking. Kies voor een ervaren bedrijfsfotograaf die met passie en toewijding uw zakelijke verhaal zo sterk mogelijk vastlegt.

Ontdek de kracht van mijn zakelijke fotografie, waar beelden met een hoge wow-factor niet alleen visuele impact hebben, maar ook het verhaal van uw onderneming op aantrekkelijk wijze vertellen.

In mijn bedrijfsfotografie ga ik verder dan alleen het maken van foto’s. Ik denk graag inhoudelijk met u mee, mits u dat op prijs stelt natuurlijk (de meeste van mijn opdrachtgevers stellen dat ZEER op prijs).. Daarbij stel ik vaak de essentiële vraag: ‘Wat is het verhaal dat u met deze foto wilt vertellen?’ Samen organiseren we de elementen om de best mogelijke foto te creëren, met een hoge wow-factor.

wat ik voor u kan betekenen?

Bedrijfsfotografie in alle soorten en maten

U kunt bij mij terecht voor allerlei type fotografie: zakelijke fotografie, personal branding fotografie, foto’s voor uw nieuwe website of beeldbank, en natuurlijk reclame fotografie. Ik heb ervaring in de zorg sector en in cleanrooms en laboratoria, maar ook in hele industriële ruimte zoals olieraffinaderijen en varkensboerderijen. En uiteraard kan ik u ook van dienst zijn met video!

Bedrijfsfotografie

website fotografie

personal branding fotografie

Ik beschik over geavanceerde apparatuur en technische vaardigheden om diverse situaties, inclusief complexe, aan te kunnen. Mijn doel is niet alleen hoogwaardige beelden leveren, maar ook een prettige samenwerking waarin uw boodschap centraal staat.

Ik stop veel tijd in het zorgvuldig nabewerken van uw beelden. Hierbij maak ik gebruik van een groot arsenaal aan technieken.

Bedrijfsfotografie moet niet alleen heel goed zijn, maar de ervaring moet ook prettig zijn — voor u en voor uw collega’s. Ik communiceer duidelijk, maak heldere afspraken, stel op het juiste moment de juiste vragen en breng waar nodig is een stukje humor in het proces.

Bedrijfsfotografie - man met laptop op luchthaven Rotterdam-The Hague airport. Onderdeel van een website fotografie opdracht.

Veelzijdig

U kunt met uw vragen bij ons terecht. We hebben veel techniek en kennis in huis om uw opdracht uit te voeren. De meeste uitdagingen gaan we niet uit de weg.

Ervaren

Met 24 jaar ervaring in de professionele fotografie zijn er weinig dingen die we nog niet hebben gedaan. Nog steeds hebben we een commitment om op ‘the cutting edge of technology’ te blijven.

meedenkenD

U werkt niet elke dag met een fotograaf. Grote kans dat u graag uw wensen en ideeën doorspreekt. We denken, als u daar behoefte aan heeft, graag met u mee!

website fotografie en personal branding

Vanuit Rotterdam
door heel Nederland, en de wereld over

Mijn fotostudio staat in Rotterdam. Maar ik reis door heel Nederland, en ver daarbuiten. Ik mocht opdrachten doen in Canada, Zuid-Afrika, Griekenland, Polen, Denemarken, en de ons omringende landen.

Wat anderen zeggen

Rogier is een uitermate ervaren bedrijfsfotograaf met een scherp oog voor detail. Rogier geeft zelf op het fotomoment veel advies en eigen inzicht om het mooiste resultaat te behalen, wat voor ons enorm prettig was! Foto’s maken op de bouw en hier en daar vies worden door stof is voor hem geen probleem. Alles voor het mooiste plaatje!

Niels Bruisings, van Reeuwijk Sloop BV

Voor een magazine hebben we Rogier gevraagd om portretfoto’s bij ons bedrijf te schieten. We zijn bijzonder tevreden over de samenwerking en het eindresultaat. De foto’s zijn prachtig geworden en Rogier stond gedurende het hele proces open voor aanwijzingen en feedback. Al met al zouden wij Rogier zeker aanraden.

Jasper Christiaanse, Sunvig

Zeer professionele en geduldige vakman, die zijn werkwijze duidelijk uitlegt, verschillende mogelijkheden schetst en de klant laat kiezen. Maakt gebruik van allerlei technieken om de kwaliteit zo goed als mogelijk te krijgen. Heel ongedwongen en prettig, met veel vrijheid voor de klant. Zonder meer aan te raden voor bedrijven, maar ook particulieren die kwaliteit zoeken. En ook prettig: reageerde zeer snel op het verzoek tot een afspraak.

LB

Rogier is lid van: