Fotografie in de gezondheidszorg: beeldbank voor verloskundigenpraktijk

Fotografie in de zorg: verloskundige maakt echo van buik van zwangere dame.

Studio rogier Bos verzorgt regelmatig fotografie in de gezondheidszorg. Onlangs mocht ik een leuke opdracht afronden voor een verloskundigen-praktijk ‘Een Goed Begin’. Wat erg prettig was aan deze shoot was dat men van te voren veel vragen concreet stelde. Dit stelde mij in de gelegenheid de shoot goed door te spreken.

Prettige samenwerking met Rogier. Een zakelijke fotograaf die nét iets verder gaat dan alleen maar mooie foto’s maken. Rogier denkt mee en stelt je de vraag: ‘welke verhaal wil je vertellen met deze foto?’. Dat helpt bij het gericht fotograferen. Hij heeft affiniteit met veel verschillende beroepsgroepen en integreert zijn ervaring in zijn werkwijze. Rogier denkt mee tijdens de nabewerking en selectie van de foto’s. Zijn communicatie is altijd helder en duidelijk.

Jacqueline Rijsdijk

Klik op de beelden om ze groter te zien.

Beeldcollectie van een fotografie opdracht voor Verloskundigenpraktijk. Leuke opdracht in de gezondheidszorg!
Beeldcollectie van een fotografie opdracht inde gezondheidszorg voor Verloskundigenpraktijk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *