Wervende portretten voor bouw en infra projectaannemer

Bij VMVprojecten zitten ze te springen om nieuwe mensen!  Ze zitten volop in het werk, en ze hebben een geweldig team dat dringend uitbreiding nodig heeft. De sterkste manier om nieuwe mensen te vinden, bedachten ze, is om mooie en aantrekkelijke portretten van hun medewerkers te laten zien.  

Daarbij ging het enerzijds om individuele portretten, en anderzijds om foto’s van mensen die samenwerken. De stoere individuele portretten ziet u hierboven; hieronder een aantal van de teamfoto’s.

U kunt op de foto’s klikken om ze groter te zien.

Een bouwbedrijf zoals VMVprojecten heeft natuurlijk niet vaak al haar mensen op het hoofdkantoor. Die zitten her en der door het land verspreid op de projecten. Dus besloten ze de vrijdag na Hemelvaart te gebruiken om er een gezellige familiedag van te maken. Want ook dat geldt voor VMVprojecten: het is er supergezellig. Ook de kinderen waren welkom, er waren voor hen twee enorme springkussens, en er was zowel tussen de middag als ‘s avonds heerlijk eten.

Natuurlijk werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook even een aantal groepsfoto’s te maken, en van iedere medewerker een goed LinkedIn portret.

Verder heb ik die dag nog een aantal werksituaties gefotografeerd, familieportretten gemaakt en genoten van de gezelligheid. Een volle dag!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *