Portret van een topsporter

Studio portret van top sporter voor haar presskit en media
Deze portretserie van deze topsporter maakte ik op verzoek van een athletiekvereniging. Ze zijn onderdeel van haar presskit.

Op verzoek van haar athletiekvereniging maakte ik een serie portretfoto’s van deze topsportster in de studio. Haar sportvereniging is bezig met een experiment met haar en heeft foto’s nodig ‘voor haar presskit’; foto’s die in de media gebruikt kunnen worden. We maakten een aantal kop-en-schouder portretten die bij een interview gebruikt kunnen worden, en een aantal sportfoto’s die haar focus en lichaam laten zien. Voor deze shoot werd gebruik  gemaakt van een visagiste.

stoer portret van een topsporter
Deze portretserie van deze topsporter maakte ik op verzoek van een athletiekvereniging. Ze zijn onderdeel van haar presskit.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *