De beste foto’s van April staan online

Sloopkraan bij fabriekspand in Gouda
Ik maak veel foto’s van bouwprojecten. Maar af en maak ik ook foto’s van sloopwerkzaamheden.

Sinds een paar maanden publiceer ik van (bijna) alle opdrachten de beste/mooiste/meest interessante foto’s online. Dat is leuk voor mezelf: want zo zie je wat je eigenlijk allemaal doet in een maand. Het is ook leuk voor u; want zo krijgt u een indruk van wat ik wel (en niet) kan.

U vindt de beste foto’s van April hier!

Er is een praktische reden dat ik deze overzichten maak. Elke fotograaf maakt af en toe wel een goede foto. Je zet je beste foto’s online, en presto, je bent fotograaf.

Toch hoor ik vaak genoeg van opdrachtgevers dat ze teleurgesteld waren door de foto’s die ze van hun vorige fotograaf kregen. ‘Zijn portfolio zag er zo goed uit’, zeggen ze dan. 

Mijn mening is dan ook dat je beter kunt kijken naar de meest recente foto’s die een fotograaf maakte, dan de beste foto’s die hij ooit maakte. Vandaar dat ik gewoon laat zien wat ik daadwerkelijk heb gemaakt. In de hoop dat u begrijpt dat uw opdracht bij mij in goede handen is.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *