Teamfoto met Nederlands tintje

Logwin The Netherlands. Photo’s by Rogier Bos: www.rogierbos.com

Het maken van een leuke teamfoto is meer dan 1-2-3 klik. Een goede teamfoto heeft een concept. De fotograaf denkt, samen met de opdrachtgever, na over het verhaal van de foto. Wat wil je uitstralen? Wat wil je laten zien? Dus toen deze opdrachtgever bij me kwam met deze leuke vraag, zei ik in ene ja tegen de opdracht. Dit bedrijf heeft namelijk teams in allerlei landen, en elk team moest een foto maken met een nationaal tintje. 

Of liever gezegd: er moest een serie foto’s aangeleverd worden. De foto’s moesten een nationaal tintje hebben, en er moesten ook wat foto’s gemaakt worden voor het kantoor, en die het werk van deze opdrachtgever uitstraalden. En omdat deze opdrachtgever zich bezighoudt met logistiek, en haar kantoor op Schiphol heeft, moest de fotografie in die buurt plaatsvinden.

Hier een klein overzicht van de —in mijn ogen — leukste foto’s. De Duitse opdrachtgever stuurde een leuke reactie:

Really some nice and playful shots of the team — thanks again!

Teamfoto met een nederlands karakter
Het hoofdkantoor gaf de indruk dat alle teams in alle landen een serie teamfoto’s met een Nederlands karakter moesten aanleveren. Dan denk je al snel aan fietsen en windmolens. We hebben zowel oude windmolens als moderne windmolens als achtergrond gebruikt.
Teamfoto met een nederlands karakter
Voor dit internationale bedrijf in de logistiek moesten alle teams groepsfoto’s aanleveren met een nationaal karakter. Naast de gebruikelijke foto’s met molens en kaas, maakten we ook foto’s met fietsen en sluizen.
Teamfoto met een Nederlandskarakter
Voor dit internationale bedrijf in de logistiek moest ik teamfoto’s maken met een Nederlands karakter. Fietsen, molens, kaas, speculaas en stroopwafels…
Groepsfoto Logistiek bedrijf voor kantoor
Voor dit internationale bedrijf in de logistiek moest ik ook een groepsfoto voor het kantoor maken. De logo’s heb ‘erin geshopt’.
Groepsfoto voor bedrijf actief in de logistiek
Groepsfoto voor bedrijf actief in de logistiek.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *