Event fotografie: ScaleUp Summit in Studio 21 in Hilversum

Foto-reportage ScaleUp Summit, with Verne Harnish, nov 2019, Studio 21, Hilversum. Foto-reportage: Rogier Bos

Vorige week mocht ik een mooi evenement fotograferen in Studio 21 in Hilversum. ScaleUp company hield hier zijn jaarlijkse summit met gastspreker Verne Harnish. Deze opdrachtgever pakt de dingen goed aan: het wordt een echte show: een programma dat boordevol stimulerende inhoud zit, in een mooie omgeving met veel licht en geluid zodat het geheel een bijzondere beleving wordt. En daar is Studio 21 een schitterende locatie voor!

>>>> lees meer over mijn evenementen fotografie <<<<

Als evenement fotograaf kom ik elke maand op allerlei eventlocaties. Zo leer je de locaties goed kennen. Ook Studio 21 kende ik intussen wel. Maar het mooie aan deze locatie is dat het een studio is, en dat ze dus elke keer weer een andere opstelling kunnen neerzetten. Zo ook deze keer: nu stonden de stoelen en tafels rond om het podium, dat met een enorme catwalk het publiek instak. Prettig voor de aanwezige gasten, want je zit eigenlijk altijd dichtbij. Ingewikkeld voor de fotograaf, want de spreker draait alle kanten op en staat de helft van de tijd met zijn rug naar je toe. 🙂

Tussendoor: portretten van de medewerkers

Portretten gemaakt tijdens het evenement

Tussen de bedrijven door heb ik ook nog portretfoto’s gemaakt van de medewerkers van de organisatie. Hiervoor heb ik in een aparte zaal een kleine locatie opgebouwd. Er was een visagiste die snel wat poeder en kleur aanbracht en hielp om de kleding en haren recht te strijken, zodat iedereen er picobelle uitzag. Uiteraard mocht iedereen zijn eigen foto kiezen. Wel hard aanpoten voor de fotograaf, om zo wel het evenement te fotograferen als deze portretten, maar dankzij de uitstekende assistentie van de organisatie verliep dit eigenlijk vlekkeloos.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *