van congres tot beurs tot personeelsfeest
— sfeervolle en mooie sfeerreportages
van een professionele evenementen fotograaf!

De foto maakte ik tijdens het gala Uitreiking van de RadioRing in Theater Gooiland. Het theater had alles dat ze in huis hadden op het gebied van licht uit de kast getrokken. Dan heb je een heel ervaren fotograaf nodig om dat mooi in beeld te brengen!

De Professional voor uw event fotografie

Op zoek naar een echt goede evenementen fotograaf voor uw congres of personeelsfeest? Rogier is dé fotograaf voor uw evenement! Diverse eventorganisaties en evenementenlocaties kiezen hem uit als hun fotograaf! Het maken van een mooie sfeerreportage is namelijk een specialisme, en niet iedere fotograaf heeft die vaardigheid. Het vereist de juiste apparatuur, vaardigheid, ervaring en instelling. Rogier beheerst dit als geen ander. Jaarlijks fotografeert Rogier een groot aantal evenementen, door heel Nederland en ver daarbuiten! 

U kunt bij Rogier terecht voor fotografie van uw: beurs, gala, PR-event, symposium, congress, conferentie, jaarvergadering, nieuwjaarsbijeenkomst, borrel, incentive, round table, kerstfeest, sinterklaas, ALV, workshop, jubileum, party, algemene leden vergadering, grand opening, relatiedag, congrestival, paneldiscussie, sportevenement, heidedag. Rogier weet precies wat u nodig heeft en ontzorgt u op beeldgebied helemaal!

Vormen van onze evenementen fotografie

Waarom een gespecialiseerde evenementen fotograaf?

Bijna iedere fotograaf denkt dat ze een event kunnen fotograferen…
Waarom zou u dan toch kiezen voor een gespecialiseerde event fotograaf?

Uitgebreide collectie foto’s

U krijgt een uitgebreide serie beelden, en elk beeld is goed en pakt de aandacht! Uw event wordt in al zijn facetten in beeld gebracht: de sfeer, het programma, het plezier van uw bezoekers, de hoogtepunten, de emotie, de dtails die uw evenement uniek maken! De beelden die u ontvangt zijn mooi bewerkt en in ene klaar voor publicatie! U bent niet afhankelijk van ‘gelukstreffers’ de professionele eventfotograaf weet wat hij doet!

Vaardigheid: mooie foto’s maken in donkere omstandigheden

De gespecialiseerde event fotograaf heeft de juiste apparatuur en vaardigheid om met uitdagende lichtsituaties om te gaan. Het maken van een goede eventreportage vereist goede apparatuur en vaardigheden. De meeste fotografen bezitten die niet! Een professionele event fotograaf is dan ook niet afhankelijk van gelukstreffers; hij kan onder alle omstandigheden mooie foto’s maken. Rogier investeert voortdurend in de nieuwste en beste apparatuur om uw event nog mooier in beeld te kunnen brengen!

De professionele evenementen fotograaf maakt tijdens een donker event zijn eigen licht. Zo worden uw foto's niet donker!
Event fotografie van online streaming Event met dagvoorzitter Frenk vd Linden in Isalatheater

Goede en snelle service

Dienstverlening waar u doeltreffend en snel mee kan schakelen. Inclusief een mooi scala aan aanvullende diensten waarmee hij u verder ontzorgt.

Veel ervaring

Rogier kent veel locaties, en heeft goede connecties in de event branche. Hij kent het klappen van de zweep!

Lijst met bekende locaties

Ook tijdens beurzen is de professionele evenementen fotograaf zeer oplettend. De fotogenieke momenten gaan vaak supersnel!
Evenement Fotograaf aan het werk

Beweegt zich rustig en valt niet op

Event fotografie zonder dat het u of uw gasten stoort. We verdwijnen gewoon in de achtergrond…

Een compleet en veelzijdig verslag

Uw event wordt gefotografeerd uit alle mogelijke hoeken. Uw sfeerreportage vertelt het verhaal van uw evenement op aantrekkelijke wijze.

Overzicht van sfeer reportage van bedrijfsfeest door eventfotograaf

Event fotograaf door heel Nederland en ver daarbuiten!

Rogier fotografeert events en evenementen in Nederland — maar ook ver daarbuiten. In Rotterdam kent hij alle eventlocaties op zijn duimpje: de Van Nellefabriek, het Wereldmuseum, de Cruiseterminal, Ahoy… Maar ook buiten Rotterdam maken een aantal grote evenementlocaties regelmatig gebruik van zijn diensten: De RAI Amsterdam, het NBC Nieuwegein, en het Gooiland theater in Hilversum. Hij komt regelmatig in de Koelner en Frankfurter Messe. En hij fotografeert incentives gefotografeerd in onder andere de VS, Zuid-Afrika en Griekenland.

De aanvullende diensten van
de professionele evenementen fotograaf!

Een sfeerreportage is één ding, maar wellicht wilt u nog meer?
Rogier levert een aantal aantrekkelijke aanvullende diensten voor uw event!

Professionele foto’s op Sociale Media, tijdens uw event, eventueel voorzien van quote en hashtag.
Geen bewogen foto’s uit een mobiele telefoon, maar gelijk mooie, bewerkte beelden. Zo vestigt u de aandacht op uw event.

Wilt u een persbericht uitsturen? Dat kan! Persfoto’s kunnen al tijdens kort na uw event beschikbaar zijn. U mag ze eventueel zelf uitzoeken.

Wilt u uw gasten een mooie nieuwe portretfoto aanbieden, bv. voor LinkedIn? Dan nemen we een mobiele studio mee, zodat we — ook als er weinig licht is — toch mooie portretfoto’s kunnen maken!

Geef uw bezoekers de kan om uw evenement naderhand terug te kijken via een web gallery. We kunnen ze in verschillende vormen voor u maken. U kunt ze zelf hosten, of wij kunnen dat voor u doen.

Van boven is een ander perspectief! We laten uw bezoekers graag zien hoe uw evenement er van boven uitzag. We hebben meerdere drones die hiervoor geschikt zijn zonder dat ze een gevaar vormen voor uw bezoek.

Een evenement moet je naderhand terug kunnen kijken! Wij kunnen foto-albums in alle soorten en maten maken.

Is uw evenement groot of complex? Ik kan meerdere collega’s meenemen. Zo krijgt u foto’s in één stijl. Ik zorg voor de aansturing. U heeft maar met één partij te maken.

Handig voor als u uw gasten de mogelijkheid wil bieden om foto’s zelf aan te schaffen.

Video: Rogier verzorgt aftermovies, projectfilms en interviews. Kijk hier…

Wat men zegt…

We hadden met spoed een professionele fotograaf nodig voor een personeelsfeest door een annulering. De opdracht uitgezet bij Rogier en in dezelfde week vond het event plaats. Rogier begreep direct de wens vanuit ons, wat voor sfeer er moest terugkomen in de foto’s en ging zeer professioneel te werk. Overlegt waar nodig en het resultaat was verbluffend. De volgende dag waren de foto’s al gereed (!) en iedereen vond het geweldig. Rogier, nogmaals bedankt en we houden contact!

Anouk Mudde, Page Group

Foto’s van Rogier Bos zijn creatief en van hoge kwaliteit. Hij is zeer all-round, een typische alleskunner, en tegelijkertijd door-en-door een professional in alles wat hij doet. Laat je niet afschrikken door de hoge kwaliteit – z’n tarieven zijn ook nog eens zeer redelijk.

Lammert Vrieling, Maxilliant

Rogier heeft eens gezegd dat hij de beste evenementen fotograaf van Nederland wil worden. Naar onze mening kan dat niet (meer), omdat hij het simpelweg al is!!

Onlangs heeft hij een opdracht gekregen om foto’s te maken tijdens een incentive. De resultaten hebben wij zojuist ontvangen en wij zijn allemaal sprakeloos. De foto’s zijn stuk voor stuk een kunstwerk. We wisten dat hij goed was, maar deze opdracht is werkelijk TOP!

We willen iedereen dan ook aanraden om met Rogier te werken!

Gebert Janssen
De Feest- & Eventarchitect

“Ik ken geen fotograaf die evenementen beter in plaatjes vastlegt dan Rogier Bos”

Titia Dorsthorst
FD mediagroep/BNR

Meer weten over evenement fotografie

Rogier heeft handige informatie gewoon online staan!

Lasershows fotograferen is gevaarlijk voor digitale camera's. De professionele evenementen fotograaf weet precies hoe hij dit goed moet aanpakken!

Rogier is lid van: