Oproep gesloten: Modellen gezocht: 2 fotogenieke moeders met kind (2-4 jaar)

Deze foto's werden gemaakt voor een producent van kinderzitjes.
Deze foto’s werden gemaakt voor een producent van kinderzitjes.

Let op: deze oproep is gesloten. We hebben voldoende aanmeldingen. Iedereen krijgt bericht. Dank aan iedereen die de oproep deelde!

Hoi – Martijn hier, assistent van Rogier Bos (fotograaf).

Voor een leuke commerciële fotoshoot zijn wij op zoek naar 2 moeders met allebei een kind in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. De opdrachtgever is een fabrikant van kinderzitjes voor fietsen en de foto’s zijn bedoeld voor de marketing van dit merk. Hiervoor organiseren wij een fotoshoot op maandagmiddag 29 april.

Wie zoeken wij?

Twee fotogenieke moeders met een kind in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. De shoot moet de diversiteit van de Nederlandse samenleving weergeven, dus we vragen ook dames met een niet Nederlandse achtergrond om zich aan te melden. Model ervaring is een pre, maar belangrijker is dat u samen met uw kind er een leuke middag van kan maken.

De fotoshoot zal plaatsvinden op maandag 29 april in de middag (14:00 – 18:00) op een nader te bepalen locatie in Rotterdam. Wij maken er een leuke middag van! Wij werken met een team van ca. 6 personen. De stijl van de foto’s is ongeveer zoals in de foto boven en onderaan dit blog artikel; deze foto’s maakten wij al eerder voor dezelfde opdrachtgever.

Let op: u moet kunnen fietsen. De shoot vindt plaats in een drukke omgeving, dus het is belangrijk dat u zich met gemak door de stad beweegt op de fiets. De fietsen zijn aanwezig op de shoot.

Vergoeding

Per moeder en kind bieden wij een vergoeding van € 500. Dit is inclusief de reiskosten die u maakt om op de locatie te komen.
U tekent aan het begin van de shoot een formulier waarmee u toestemming geeft voor onbeperkt commercieel gebruik van de foto’s door de opdrachtgever en de fabrikant. Ook ziet u af van verdere vergoeding. Uiteraard krijgt u een paar leuke foto’s per mail toegestuurd!

Interesse?

Stuur een vrolijke foto van u en uw kind met relevante details (uw naam, contactinformatie, en de naam en leeftijd van uw kind) naar martijn@rogierbos.com.

Uit de inzendingen wordt een keuze gemaakt. Iedereen die per email reageert krijgt bericht.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *