Even voorstellen: Martijn, stagiair

Deze week is Martijn begonnen aan zijn stage binnen Studio Rogier Bos. Ik stel hem even aan u voor: grote kans dat u hem de komende maanden gaat ontmoeten!

De oplettende lezer weet dat ik kritisch ben op stagiaires. Ik heb er al een aantal gehad, en dat was zeker niet altijd een succesverhaal. Maar Martijn schreef mij een geweldige brief, en kwam vervolgens bijzonder plezierig over tijdens het interview.

[Lees wat ik vind van de vele stageplaats verzoeken die ik elke maand krijg]

Wat deze situatie een beetje bijzonder maakt, is dat Martijn eigenlijk iets heel anders studeert. Hij studeert volgend jaar af aan de TU Delft. Deze maanden heeft hij niet veel vakken. “Ik kan natuurlijk op wereldreis gaan, zoals veel van mijn mede-studenten doen,” zegt hij, : of ik kan deze maanden gebruiken om te investeren in iets wat mijn echte passie heeft, namelijk de fotografie!”

Ik weet het niet, Martijn: een wereldreis of een stage bij mij…. persoonlijk had ik misschien een andere keuze gemaakt. 🙂

Maar goed, ontzettend tof dat Martijn op deze manier zijn passie najaagt, natuurlijk. Ook heel tof om hem vervolgens stom toevallig tegen te komen bij de dubbel-expositie van Nederland’s beste en meest bekende fotograaf, Erwin Olaf, in het gemeentemuseum den Haag (een expositie die uw tijd dubbel en dwars waard is!). Dat laat nog meer zien van zijn passie. Daar investeer ik graag in!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *