Dit was februari

Februari zou de rustigste maand van het jaar moeten zijn. Maar dit jaar ging er ergens iets mis, want mijn agenda heeft bijna helemaal vol gezeten. En met een heleboel leuke en enerverende opdrachten!

Leuk om even zo’n overzicht te maken, want dan zie je weer wat voor leuke dingen je hebt mogen doen. Welke bijzondere mensen je hebt mogen tegenkomen, en op welke mooie plekken je mocht komen. Zo mocht ik in Rotterdam Ahoy het ABNAMRO Tennistournooi fotograferen; aan boord van de SS Rotterdam een personeelsevent fotograferen waarbij iedereen ook even een uurtje ging rennen, en mocht ik met een glasvezelbedrijf op het dak van Utrecht staan om te zien hoe telefoonmasten werden aangesloten. En dat is nog maar een kleine greep uit de serie mooie opdrachten van deze maand.

Ben benieuwd wat Maart gaat brengen…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *