Sportief personeelsfeest op SS Rotterdam

Onlangs mocht ik een leuk personeelsfeest fotograferen aan boord van de SS Rotterdam. Nou kom ik regelmatig op de SS Rotterdam (wat een mooie plek voor een evenement is dat toch!) voor allerlei redenen — maar dit feest was toch op een aantal manieren wel uniek. Ik laat u even wat plaatjes zien.

De opdrachtgever was een bedrijf in sportartikelen. Voor dit evenement waren de medewerkers uit heel Europa gekomen. Iedereen droeg de kleding van het bedrijf, wat een kleurrijk geheel maakte!

Na het zakelijke gedeelte van het programma mocht ik twee groepsfoto’s maken. De ene ziet u boven aan dit artikel. De andere foto ziet u hieronder. Deze foto maakte ik vanaf de voorplecht. Daarna moest ik dus snel omlopen, de groep een andere opstelling laten maken, en de tweede foto maken. Saillant detail: ik kreeg een ovatie na het maken van de foto’s. Men vond het leuk!

Monopoly en hardlopen

Na het maken van de groepsfoto splitste de groep zich in tweeën. De ene helft ging hardlopen in Rotterdam; de andere groep ging Monopoly spelen. Beide activiteiten moest ik fotograferen. Altijd lastig om twee dingen te fotograferen die tegelijkertijd plaatsvinden op twee plaatsen. Gelukkig wisselden de groepen na een uur zich om.

Dansen en gokken

Het middagprogramma ging geleidelijk over in het avondprogramma. Iedereen kleedde zich om, en verscheen voor de borrel, het diner en het personeelsfeest. Dat was reuze gezellig. Het eten aan boord van de SS Rotterdam is altijd top verzorgd. Er was een DJ en er waren casino tafels neergezet. Het duurde niet lang of het dak ging ervan af!

Collega's hebben plezier met elkaar aan de roulette tafel.

De opdrachtgever ontving na afloop een mooie collectie van 227 beelden. Deze werden onder het personeel verspreid. Ik had een aantal mooie foto’s van de rennende medewerkers gemaakt, die ook beschikbaar werden gesteld aan de afdeling advertising.

Even uitrusten na een run van 10km.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *