Fotograaf voor alle vormen van verkeer: ter land, ter zee, en in de lucht

De afgelopen maanden mocht ik een hele mooie opdracht doen voor het project iCentrale. In dit project werken allerlei partijen (overheid en private sector) aan slimme oplossingen om de doorstroming van verkeer te vergroten. U weet het: in de toekomst rijden we in slimme auto’s, op slimme wegen, over slimme kruispunten en bruggen, en door slimme tunnels. Aan die slimme oplossingen wordt al hard gewerkt!

Aan mij de schone taak om — op provinciaal niveau — situaties in beeld te brengen waarbij er een goede doorstroming is, en ook waarbij er juist helemaal geen goede doorstroming is. Ik mocht door het hele land rijden, op alle mogelijke tijdstippen, en van alles in beeld brengen: files, boten, verkeersregelaars, hulpdiensten, fietsers, borden, stoplichten… echt een hele leuke en mooie opdracht om te mogen doen. Hierbij een klein overzicht van wat ik uiteindelijk aan de klant aanleverde. De foto’s worden gebruikt door alle partijen die in dit team samenwerken, dus de kans dat u binnenkort één van deze foto’s voorbij ziet komen is zeer reëel.

Mag ik enkele observaties met u delen?

  • Wat wonen we toch in een mooi land, en wat hebben we het toch mooi geregeld met elkaar!
  • Ik ben opnieuw diep onder de indruk van de genialiteit van de mens om overal een oplossing voor te verzinnen.
  • Verkeersregelaars zijn de nederlandse cowboys van de 21ste eeuw!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *