Een ‘rijdag’ in de Rotterdamse haven

Op dit moment ben ik bezig een opdracht uit te voeren voor een bedrijf dat actief is op allerlei vlakken in logistiek en vervoer. Veel van hun werk richt zich op de Rotterdamse haven. Nu zijn ze bezig een nieuwe website te bouwen. Hierbij kwamen ze erachter dat ze eigenlijk weinig goed beeld hadden. En dus kreeg ik de opdracht dat te verzamelen. Ik heb hun een zogenaamde ‘rijdag’ aangeboden: ik rijd een hele dag rond, op zoek naar de juiste beelden. 

Ik kom graag en vaak in de Rotterdamse haven. Ik zou zeggen dat ik de haven redelijk goed ken. Precies weet waar ik wel en niet kan komen met mijn auto. En als de zon dan een beetje schijnt… dan geniet ik volop.

Het leverde ook een mooie collectie van zo’n 100 foto’s op. De klant was heel blij! Je bent natuurlijk altijd afhankelijk van een stukje geluk: zie ik iets boeiends? Maar in de haven van Rotterdam komt dat altijd wel goed… klik op de beelden om ze groter te zien.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *