Interieurfotografie bij accountantskantoor in Rotterdam

Hieronder een paar voorbeelden van wat recente interieurfotografie. Voor dit accountantskantoor heb ik al enkele malen portretfoto’s mogen maken. Maar nu was hun kantoor verbouwd en dat wilden ze graag op de foto. Lekker sfeervol en aantrekkelijk voor nieuw personeel — want ze zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen.

We spraken een vrijdagmiddag af, zodat ik aan het eind van de dag ook nog even wat foto’s van de vrijdagmiddagborrel kon maken. De bedoeling was dat op sommige foto’s wel mensen in beeld waren, maar niet herkenbaar. De foto’s mochten ook een beetje ‘artsy’ zijn. Ik heb ze overigens naast de ‘artsy’ foto’s de beelden in een wat meer standaardbewerking geleverd. Omdat het fijn is als je wat keuze hebt!

Klik op de foto’s om ze groter te bekijken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *