Medewerker met zijn zelfgebouwde auto voor personeelsblad

Toen ik maandagochtend door de regen naar deze opdracht toereed had ik eigenlijk geen idee wat me te wachten stond. De opdrachtgever had me alleen maar een adres gegeven. Ik verwachtte een bouwproject te moeten fotograferen, want dat is wat ik meestal doe voor deze opdrachtgever. Maar bij aankomst zag ik geen bouwput, geen graafmachines, geen opengebroken straten. Alleen maar een mooi huisje met daarnaast een heel kek sportwagentje. En daar bleek het juist om te gaan: ik moest deze medewerker fotograferen met zijn zelfgebouwde sportauto. De foto’s waren bestemd voor het personeelsblad van de opdrachtgever.

We reden samen naar een dijk langs de Waal. Tegen die tijd was de regen opgehouden en kwam de zon net over de horizon. Daar heb ik toen een hele serie gave foto’s mogen maken. klik op de foto’s om ze groter te zien.

In eerste instantie probeerde ik deze brug niet in mijn foto’s te laten terugkomen. Maar toen realizeerde ik me dat de opdrachtgever juist dit soort stoere constructies maakt. Vandaar dat ik in tweede instantie de brug juist als achtergrond detail heb gebruikt.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *