Oproep: rokend model (m/v) met mooie afro voor ‘Rook-Shoot’ (Gesloten)

OK, derde poging. Onze eerdere oproepen leverde niet het gewenste resultaat op. Daarom hebben Pepeyn en ik nu besloten dat we op zoek zijn naar een mooie dame/heer met een mooie Afro. Uiteraard rokend! De shoot is a.s. zaterdag al, van 17 tot 18 uur. Het is op TFP basis, maar levert je ongetwijfeld een aantal mooie beelden op!
Meedoen? Informatie? Mail me op ro@rogierbos.com

We hebben al 5 heel verschillende modellen. Een mooie dame/heer met Afro zou onze Rook shoot helemaal compleet maken!

Wegens een afmelding zoek ik voor KOMENDE zaterdag nog een mooie heer (dame mag ook) met dreads. Liefst Bob Marley zelf, natuurlijk, maar iemand die een beetje op hem lijkt mag ook!

De shoot is a.s. zaterdag om 17 uur. We zijn ong. een uurtje bezig. Dit gaat echt een aantal gave foto’s opleveren! Reacties graag naar ro@rogierbos.com.
Overigens, je hoeft niet een donkere huidskleur te hebben. Blonde mensen met dreads ook hartelijk welkom!

OK, we weten dat het niet politiek correct is, maar we zijn op zoek naar mensen die wel eens ‘iets’ roken, en die het leuk vonden om een mooie portretfoto te krijgen. We verwachten een serie iconische foto’s vol karakter en emotie te maken.

De details

Doelstelling: een serie mooie foto’s maken, in zowel kleur als zwartwit, voor ons portfolio. Stijl: fashion/Rock ‘n Roll. Zie ons online moodboard — dit soort beelden willen we maken.
Wie: mensen die wel eens een pijp, sigaar of sigaret roken.
Alle leeftijden (18+) en huidskleuren welkom. We zoeken heren en dames! Expressieve gezichten hebben onze specifieke interesse!
Wanneer: zaterdag 15 april. Duur: 1 uur per persoon.
Locatie: onze foto studio, Coolsingel, Rotterdam.

Fotografen

Rogier Bos – professioneel fotograaf, Silver Master
Pepeyn Dubbeldam, fotografie student Grafisch Lyceum, stagiair.

Voor u

Wat krijgt u: twee mooie foto’s naar eigen keuze, één in kleur; één in zwartwit. Digitaal bestand, hoge resolutie. Tegen kostprijs kan eventueel een mooie afdruk worden gemaakt.

Onze portfolio’s

Door mee te doen geeft u de fotografen toestemming de foto’s te gebruiken in hun online portfolio. Foto’s kunnen eventueel gebruikt worden in foto-wedstrijden.

Aanmelden

Meedoen? Meldt u zichzelf aan door een email te sturen naar ro@rogierbos.com met de volgende informatie:

  • Naam
  • Leeftijd
  • Wat u rookt
  • Uw beschikbaarheid op 15 april
  • Een foto van uzelf waar u goed herkenbaar op staat.

We maken er een leuke ervaring van!

2 thoughts on “Oproep: rokend model (m/v) met mooie afro voor ‘Rook-Shoot’ (Gesloten)”

    1. N.a.v. jullie mail naar mij hebben we een afspraak gemaakt. Helaas zijn jullie niet op komen dagen. Mijn collega en ik hebben tevergeefs op jullie zitten wachten. Op pogingen van mijn kant om in contact met jullie te komen werden niet beantwoord. Het zal duidelijk zijn dat ik geen enkele behoefte heb aan verdere samenwerking of contact. Ook zal ik niet aarzelen om anderen die mij vragen over samenwerking met jullie te vertellen over de slechte smaak die dit bij mij heeft achtergelaten.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *