Inspirerend event en personeelsfeest in het NBC

Met enige regelmaat zet het NBC mij in om events in hun mooie congrescentrum te fotograferen. Vorig jaar mocht ik een mooi evenement fotograferen. Hun opdrachtgever had toen zelf een fotograaf ingeschakeld. Nadat het NBC de foto’s had laten zien die ik had gemaakt, besloten ze snel om over te schakelen en mij zelf dit jaar in te zetten. Ik kreeg naderhand een enthousiaste reactie op de foto’s. En niet zo gek, want het was inspirerend, gevarieerd en kleurrijk – en dus leverde het een mooie collectie beelden op!

De opdrachtgever ontving een collectie van 346 beelden. Omdat ik voor deze klus samenwerkte met een assistent waren waren we erin geslaagd om alle 40 workshops ook te fotograferen. Hieronder een kleine selectie die een goede indruk geven van de dag. De opdrachtgever schreef:

Hartelijk dank voor de mooie foto’s. Wat een vakwerk! Het geeft de sfeer van de dag perfect weer. Wij zijn erg blij met dit resultaat.

Alle beelden zijn bruikbaar, geweldig.

Ik ga ze gelijk doorsturen ten behoeve van plaatsing op de congreswebsite, dan kunnen alle medewerkers ze gaan bekijken.

Zoekt u nog een spreker voor uw event?

Hoogtepunt van de dag was voor mijzelf het inspirerende verhaal van voetbal scheidrechter Björn Kuiper. Die man kan goed vertellen en voelt zich prima thuis voor een grote groep mensen. Niet zo vreemd natuurlijk. Echt een aanrader als u nog iemand zoekt voor uw evenement!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *