Nieuwe website voor deze fotograaf!

 

Deze week verscheen de nieuwe website voor deze fotograaf! Ik ben er super-enthousiast over: het is helemaal geworden wat ik er van hoopte en meer! Graag vertel ik u er wat meer over, en stel ik u ook even voor aan de bouwer — want deze keer heb ik niet zelf gedaan.

Dit was in Jan 2015 de nieuwe website voor deze fotograaf!Mijn vorige website kwam online op 1 januari 2015 (zie deze blog). Daar was ik toen enthousiast over, maar helaas verouderen websites en komen er nieuwe technieken, inzichten en standaarden. Ik ontdekte ook dat mijn website niet meer een goede vertegenwoordiging was mijn werk. Tijd voor iets nieuws dus!

Wat doet deze website beter?

  • Hij is helemaal gebouwd volgens de nieuwste SEO standaarden. Dat staat voor Search Engine Optimization, en wil zoveel zeggen als: zoekmachines kunnen deze site goed indexeren.
  • Ik denk dat de beelden en verschillende categorieën beelden beter zijn geordend. Zo kunt u hopelijk sneller vinden wat u zoekt. Op mijn oude website was het een kakofie aan kleuren en dat kon een beetje overweldigend zijn.
  • De site is sneller.
  • De blogs hebben een betere layout waardoor ze makkelijker te lezen zijn.
  • De mooiste en meest recente plaatjes vind u nu gewoon op de site bij ‘Latest & Greatest’.
  • Voorheen had ik twee sites: één voor zakelijk, en één voor particulier. Dat is nu verenigd op één site.
  • Er staat een leuk workshop programma online!

Ere wie ere toekomt

De site is, net als mijn vorige site, gebouwd in WordPress. Het ontwerp is van mijn eigen hand, maar de ontwikkeling is helemaal gedaan door Marcel Bootsman, die onder de naam Nostromo websites ontwikkelt.  De keuze van de juiste partij is cruciaal: ik ben in mijn selectie van een webbouwer echt niet over één nacht ijs gegaan: ik ken er een flink aantal en weet ook dat niet iedereen altijd even tevreden is over de websites die worden opgeleverd. Ik heb precies gedaan wat ik in de fotografie ook altijd aanraad: ik ben niet voor goedkoop gegaan, maar voor kwaliteit en goede dienstverlening. En dat heb ik gekregen!

Ik heb dus gekozen voor Marcel, en ik moet zeggen: ik hem u van harte aanbevelen! Hij heeft precies gedaan wat ik van hem verlangde, en hij is alle afspraken helemaal nagekomen. Hij had goede input en gaf heel goed advies. Ik denk dat ik een vriendelijke maar veeleisende klant was: ik wilde veel, ook als ik vaak niet wist of het kon. Hij heeft alles wat ik wilde prima kunnen implementeren, en de samenwerking heb ik door het hele proces heen zonder meer als prettig ervaren. Nogmaals: van harte aanbevolen!
Vandaag kreeg ik een taart van Nostromo om mij te feliciteren met de nieuwe website. Erg leuk en attent!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *