Mooi jubileum aan boord van SS Rotterdam

Afgelopen zaterdag mocht ik een mooi familiefeest fotograferen aan boord van de SS Rotterdam. De dame in het centrum van de aandacht vierde een mooi jubileum. Ze had een aantal leuke wensen. Bij aankomst moesten de ca 125 gasten op de foto worden gezet met een reddingsboei. Dit moest het soort foto zijn dat van gasten gemaakt wordt voordat ze aan boord van een cruise gaan.. Daarna moest het feestje zelf worden gefotografeerd. De gasten bleven voor het grootste gedeelte overnachten, en de bedoeling was dat ze de volgende ochtend voor vertrek hun eigen boei-foto mee zouden krijgen.

Dat is natuurlijk stevig aanpoten. Gelukkig was het weer aangenaam en vonden mensen het leuk om op de foto te gaan. Ik maak daar ook wel een leuke ervaring van: ik help mensen mooi te staan en maak daar wat grapjes om heen. Iedereen is vrolijk en er is veel humor.

Afdrukken-feestje-SS-Rotterdam
58 afdrukken nemen de eettafel en de tafel in de woonkamer helemaal in beslag.

Het leverde ook leuke foto’s op! Ik heb een mooie foto-printer die echt superfoto’s maakt. De opdrachtgeefster was dan ook erg in haar sas toen ik de volgende ochtend haar de foto’s liet zien: “Je hebt helemaal waargemaakt waar ik op had gehoopt!”

Het was overigens ook een leuk feestje op een mooie plek. Hieronder een web gallery met een sfeer-impressie.

Reactie van de opdrachtgeefster, toen ik alle afdrukken had afgeleverd:

Ik wil je nogmaals zeggen dat je een topfotograaf bent. en als mijn vrienden naar jouw adres vragen geef ik die met plezier door.
— R.S. te V.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *