Fashionshoot ‘The Missing Pieces’

Vorige week een superleuk shoot gedaan met mijn oudste twee zoons en enkele vrienden. Joshua (23) werkt in de modewereld en is zelf bezig een modemerk te lanceren. Dit is ‘streetfashion’ – alles draait eigenlijk om de schoenen!

Josh fotografeert zelf ook veel. Maar vorige week mocht ik het doen. Superleuk om je zo als art/fashion director bezig te zien, Josh! Je deed dat supervriendelijk en sympathiek, en toch duidelijk met je eigen visie! Hier een paar foto’s van Joshua terwijl hij de modellen instrueert.

(Klik op de foto’s om ze groter te zien!)

TMP-BTS

En dan de resultaten:

TMP1

Voor de eerste set besloten we de studio zelf als achtergrond te gebruiken.

TMP2

Het poseren van de modellen is altijd een gesprekspunt tussen Joshua. Ik wil graag vrolijkheid, energie en plezier uitstralen. Joshua wil de modellen zo neutraal mogelijk neerzetten, zodat de aandacht naar de kleding gaat. Ik vind zijn poses awkward! Hij vindt mijn poses te commercieel. Ha!

TMP4
TMP3

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *