FOTOGRAFIE PROJECT: STRAATPARADE ZOMERCARNAVAL

30 juni 2016, Rotterdam

Het zomercarnaval is één van de leukste en kleurrijkste festivals van Rotterdam. Dit is ene dag in het jaar dat al die mooie (Zuid-amerikaanse) culturen die Rotterdam rijk is in al hun pracht en praal tevoorschijn mogen komen. Ze laten zich dan ook met trots zien!
Elke keer zijn er honderden fotografen, en we maken allemaal dezelfde plaatjes. Hoe kan ik dan nog onderscheidend zijn? Dit jaar nam ik mijn jongste zoon als assistent mee. Hij droeg een grote flitslamp die ik vanaf de camera kon aansturen. Hierdoor kon ik de dansers en danseressen goed belichten, terwijl ik de omgeving onderbelichtte. Dit vestigt de aandacht echt op de danser, in alle kleur en glinstering!

Fotografie project: straatparade Zomercarnaval 2016, Rotterdam.
Straatparade Zomercarnaval 2016, Rotterdam. Enkele snapshots.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *