Sommige fotografen zijn Meester!

MPNcongres--Leerfabriek-Rogier-Bos-maart-2016-I-Mirella-Boot-Fotografie-

Afgelopen maandag was ik bij het voorjaarscongres van de MPN (Master Photographer’s Network. De dag stond in het kader van samenwerken en mooie portretten maken. Daar maakte collega Mirella Boot bovenstaande foto van mij. Vond ik wel leuk om even te delen!

Ik ben nu zo’n twee jaar lid van de MPN. Er zijn in Nederland ongeveer 9500 professionele fotografen en daar zit echt van alles tussen. Heel veel weekend-warriors die, met een eenvoudige camera en twee lenzen proberen naast hun ‘gewone’ werk ook nog wat leuke klussen te doen. Geen kwaad woord daarover, al is het soms wel eens vermoeiend als een klant het verschil tussen hen en de professionele fotograaf die zijn werk met ambachtelijke passie nastreeft. Maar binnen de MPN ontmoet ik collega’s die net zo gedreven en gefocused als ik zijn. En die kunnen beelden maken… wow! Dan voel ik me echt een kleine jongen.

Afgelopen maandag maakten we in groepen van 4 portretfoto’s van elkaar. Hieronder een video compilatie van de beelden die dit opleverde: fotografen gefotografeerd door fotografen!

MPN Voorjaarscongres 2016

Vandaag een inspirerende dag gehad met een groot aantal leden van de MPN. Deze keer was het een Doe-Dag. We hebben op diverse manieren elkaar gefotografeerd en zo bij elkaar "in de keuken" kunnen kijken. In dit clipje zie je enkele van de resultaten.(wel even HD inschakelen)

Geplaatst door Master Photographers Network op maandag 7 maart 2016

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *