Het portret op de kist

Met een foto leg je een herinnering vast. Een vakantiekiekje herinnert u aan die mooie vakantie in Zuid-Frankrijk; die selfie herinnert u aan dat spetterende feest met uw vrienden. Het portret dat u van uzelf laat maken voor uw kinderen helpt hen de herinnering aan u vast te houden.

Portret-op-de-kist

Onlangs was ik op een begrafenis. Op de kist stond een mooie foto van de overledene. Die foto had ik enige maanden eerder mogen maken.

Ik beschouw dat als een groot compliment! Als de nabestaanden zeggen: de foto die Rogier maakte laat hem of haar het beste zien! Ik help u en uw nabestaanden dan ook graag een hele mooie herinnering vasthouden.

Mijn eigen vader overleed afgelopen zomer. Wat ben ik blij dat ik, een aantal maanden voor zijn dood, nog een mooie serie foto’s van hem heb gemaakt! Eén van die foto’s (de foto bij dit artikel) stond inderdaad op zijn kist. U hebt geen idee hoe vaak ik de afgelopen maanden nog naar die foto heb gekeken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *