Een “Toon van Driel” van mij!

Toon-van-Driel cartoon

Gisteren fotografeerde ik de Nationale Uitgevers Dag 2013 in de Brabanthallen in ‘s Hertogenbosch. Eén van de sprekers was Toon van Driel, striptekenaar van FC Knudde en Stamgasten. Na het evenement heeft hij voor enkele mensen een cartoon getekend — onder andere voor mij! Ik voel me daarmee zeer vereerd! Toon was van mening dat ik serieuze apparatuur had (hij is zelf eigenaar van een Nikon D800E, vertelde hij), maar kennelijk ben ik nog ergens naar op zoek…

Hieronder twee portretfoto’s die ik van hem maakte. De bovenste foto werd gemaakt met een Nikon 14-24mm/f2.8 lens. Niet echt een portretlens, behalve dat Joe McNally deze lens ook vaak als portretlens gebruikt. De onderste foto werd gemaakt met mijn Nikon 70-200mm/f2.8 met een 1,6 extender. Daarmee kom je wel heel dichtbij, ook als je onderwerp verweg zit!

NUD2013-226
NUD2013-207

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *