Portretten van Account Managers

Groepsfoto Rdam Accountmanagers-4

Dit was ook weer zo’n leuke klus. Ik was een medewerker van de gemeente Rotterdam tegengekomen op een netwerkborrel. Ze was onder de indruk van mijn foto’s van Rotterdam. Het bleek dat de gemeente Rotterdam een nieuwe afdeling heeft opgezet om zakelijke klanten te begeleiden in hun contact met de gemeente. De medewerkers van deze afdeling moesten allemaal geportretteerd worden – een opdracht die mij werd toevertrouwd!

Ik vertel met mijn beelden graag het verhaal van de persoon in kwestie. Iedere accountmanager werd gefotografeerd op een locatie die direct te maken heeft met zijn of haar branche. Van iedereen werd drie foto’s genomen: een kop-en-schouders, een boven-torso, en een full body. Hier een paar van de resultaten.

De groepsfoto werd gemaakt op het dak van de parkeergarage bij de V&D. je kunt hier helemaal omhoog rijden. Deze accountmanagers houden kantoor in het WTC, dus dat wilde ik als achtergrond gebruiken — maar dan wel op zo’n manier dat het zakelijk overkwam zonder de aandacht af te leiden.

accountmgrs-5
accountmgrs-4
accountmgrs-3
accountmgrs-2
accountmgrs-1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *