Behind the Scenes – Parfumshoot

Perfumeshoot-8

Afgelopen woensdag heb ik een leuke shoot gedaan. Samen met collega fotograaf Erik Jansen hebben we geprobeerd een Parfum advertentie zo goed mogelijk te imiteren. Dit in het kader van de oefening en aanscherping van de vaardigheden, maar natuurlijk ook het plezier van het fotograferen!

Waarom is het maken van zo’n foto een uitdaging? Deze foto’s worden gemaakt door de beste fotografen ter wereld, met de duurste en mooiste apparatuur, voor de duurste en meest exclusieve bladen ter wereld, met natuurlijk de mooiste modellen ter wereld. Je begrijpt de uitdaging…

Nu zijn Erik en ik wel hele goede fotografen, maar niet de beste fotografen ter wereld. Gelukkig had zich wel een hele mooie dame aangemeld, die zelf niet één, maar twee visagistes meenam. In Erik’s studio in Delft hebben we een middag lekker gespeeld en van alles geprobeerd. Hier volgen een aantal ‘behind the scenes’ fotos.

Voor alle duidelijkheid: dit zijn geen foto’s die we maakten ‘in opdracht’. We staan (nog) niet onder contract met het betreffende merk.

Making of Perfumeshoot
Making of Perfumeshoot-2
Making of Perfumeshoot-3
Making of Perfumeshoot-4
Making of Perfumeshoot-5
Making of Perfumeshoot-6
Making of Perfumeshoot-7
Making of Perfumeshoot-8
Fotograaf-met-Fujifilm-X-E1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *