Enkele vakantiekiekjes…

Is het gek om op een blog van een professioneel fotograaf ook enkele vakantiekiekjes te plaatsen? Ik weet het niet… maar als wij op vakantie gaan gaat de camera altijd mee. Deze keer ging de reis naar de Atlantische kust van Zuid-Frankrijk, net boven de Spaanse Gres (Aquitaine).

Ik heb niet enorm veel gefotografeerd. Ik was eerlijk gezegd een beetje teleurgesteld in de buurt: weinig leuke franse dorpjes en beetje saai landschap. Beetje karakterloos, zeg maar. Maar desondanks heb ik wel een aantal leuke plaatjes kunnen maken en heb ik verder heerlijk kunnen uitrusten. Dat was ook wel eens nodig…

Klik op de foto’s om ze groter te zien.

Deze stoere gozers zijn mijn drie zoons: Joshua (19), Judah (17) en Joel (14).

Deze mooie dame is al 21 jaar mijn lieftallige echtgenote. Ieder fotograaf heeft zijn muze nodig…

Dit heerschap kwam regelmatig voorbij om te kijken of er nog wat lekkers op de grond lag. Op een dag zaten Sophie en ik Pistacio noten te eten. Kwam die tussen onze voeten zitten. Toen we opstonden en iets verder weg liepen had hij de nootjes (of wat daarvan over was) snel gevonden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *