Terug van vakantie!

We zijn terug van vakantie. We hebben het heerlijk gehad — echt! Wat je ook moge denken na het zien van bovenstaande foto.
We verbleven twee weken aan het strand van Messanges, twee uur onder Bordeau aan de Atlantische kust van Zuid Frankrijk. Het weer was prima: veel zon, maar ook drie grijzere dagen. Dan kan de zee in de golf van Biscaje echt grillig zijn — zie bovenstaande foto.

Weer thuisgekomen mochten we tot de gelukkige conclusie komen dat de illustere heren van het inbrekersgilde ons huis dit jaar alweer links hebben laten liggen (heel goed heren, er is hier toch niks te halen) en nu kan de winkel weer opstarten: Studio Rogier Bos is weer ‘open for business’!

(Zoals altijd: klik op de foto om hem groter te zien…)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *