Nieuwe website online!

Vanavond om 8 uur stond hij eindelijk online: de nieuwe website van Studio Rogier Bos. Ik heb er maanden aan gewerkt, maar het resultaat mag er zijn! Ben echt gelukkig met hoe het er uitziet! Kijk snel op www.rogierbos.com!

Specifieke leuke dingen:

  1. Op de belangrijkste pagina’s draait een slide show (met dank aan Slide Show Pr0). Als je met de muis over de foto’s heen gaat kun je de foto’s full-screen bekijken. De kwaliteit is erg mooi!
  2. Het portfolio vind ik echt heel leuk. Moet je maar kijken; ook deze foto’s kunnen schermvullend worden weergegeven – en de navigatiestruktuur is ook heel leuk. Dit geheel heb ik zelfdraaiend gekregen met een flash component. Ik zag dit voor het eerst op de website van Scott Kelby en vond het geweldig. Het bleek uiteindelijk erg makkelijk om aan de praat te krijgen!

Vervolgens heb ik via MailChimp een nieuwsbrief de lucht ingestuurd. Dat was ook voor het eerst, maar dat bleek ook erg makkelijk als je een beetje html kennis hebt. En daar heb ik vervolgens een enorme hoeveelheid felicitaties en bewonderende opmerkingen opgekregen – waarvoor hartelijk dank!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *