Wat vliegt daar nou?

Gisteren een aantal foto’s gemaakt van mijn zoon Joshua. Voor zijn vervolgopleiding heeft hij een ‘Sportfolio’ nodig: een overzicht van alle sporten die hij beoefent. Aangezien hij zich tegenwoordig ook bezig houd met ‘Free Runing’ hebben we daar maar wat foto’s van gemaakt.

Details: Nikon D700, 14-24mm, ISO 200. SB900 met Oranje-gel achter shoot-through witte paraplu.

2 thoughts on “Wat vliegt daar nou?”

  1. Ja, dat klopt Paul. Die stuur ik aan met een PocketWizard. Door de flits van de camera te halen verplaatst de schaduw zich, wat natuurlijker lijkt. Licht komt nooit uit dezelfde richting als waar je vandaan kijkt. De paraplu maakt de schaduw vervolgens zachter.
    Door met een oranje filter te flitsen en achteraf in de nabewerking de kleur van het voorwerp weer normaal te maken, wordt de achterliggende lucht dieper blauw.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *