Broekman logistics

Vandaag is de nieuwe website van Broekman Logistics online gekomen. Ik mocht de afgelopen maanden een belangrijk aandeel verzorgen in de fotografie. Leuk om te zien dat een groot deel van de foto’s op de web site van mijn hand is.

Project data

Aantal shootdagen: 4
Locaties: 3 terminals in Rotterdamse haven, hoofdkantoor (Rotterdam), Venlo en Born
Camera: Fujifilm GFX 100S (102 megapixel camera). Foto’s op volle resolutie afgeleverd.
Totaal aantal geleverde beelden: 134 beelden

Over Rogier

Rogier is fulltime professioneel fotograaf sinds 2007 en fotografeert voornamelijk voor bedrijven, met een nadruk op industrie. Hij is Zilver-master fotograaf, en werkt vanuit Rotterdam in binnen- en buitenland. Hij heeft diverse prijzen gewonnen. Opdrachtgevers ervaren hem als een goede fotograaf die goed mee kan denken en hun wensen kan vertalen naar sterke beelden die heel effectief en aantrekkelijk zijn in marketing en PR.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *