Zwangerschaps fotografie sessie in de studio (NSFW)

Zwangerschapsshoot in de studio. Fotograaf Rogier Bos, Rotterdam. www.rogierbos.com

Ik ervaar het als een bijzonder voorrecht als een dame mij opbelt en zegt: “zou u een paar mooie foto’s willen maken van mij. Ik ben namelijk zwanger, en ik wil graag de herinnering vastleggen.” Er zijn in Rotterdam een paar fotografen die dit doen, maar ik ben, voor zover ik kan zien, de enige man. Ik begrijp best dat het van een dame een zekere mate van vertrouwen vraagt om zo’n vraag aan een mannelijke fotograaf te stellen.

Ik hen dan ook heel blij en dankbaar als dames dat doen. Ik denk, als ik het werk vergelijk, ook dat mijn werk wel ietsje anders is. Minder strikt vrouwelijk en liefelijk, en meer gericht op de hele persoon, en niet alleen ‘de buik’. Ik probeer foto’s te maken waarbij de dame straalt, en als geheel gelukkig is.

Deze dame en haar partner kwamen bij me in de studio. Ik mag u deze foto’s met hun toestemming laten zien. Omdat ze ook enkele foto’s naakt wilde, heb ik de post NSFW genoemd. Maar uiteraard houden we het heel smaakvol en discreet. Klik hieronder voor de overige foto’s.

Zwangerschapsshoot in de studio. Fotograaf Rogier Bos, Rotterdam. www.rogierbos.com
Zwangerschapsshoot in de studio. Fotograaf Rogier Bos, Rotterdam. www.rogierbos.com
Zwangerschapsshoot in de studio. Fotograaf Rogier Bos, Rotterdam. www.rogierbos.com

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *