Video: Standbouw fotografie in de RAI

Vandaag mocht ik stands fotograferen op de IBC beurs in de RAI. Naast de ‘gewone’ foto’s maakte ik ook een aantal 360graden foto’s. Ik maakte er een korte video van. Enerzijds leuk om te laten zien waar ik als event fotograaf kom; anderzijds wil ik ook graag laten zien welke bijzondere dingen er mogelijk zijn met 360graden foto’s.

In de video laat ik twee 360graden foto’s van de stands zien. Hier laat ik die foto’s nogmaals zien, maar nu kunt u er zelf mee spelen. De leukste dingen gebeuren als u even op ‘theta360’ klikt, en dan in het scherm dat opent het beeld full screen maakt, en even met de projecties speelt (het meest rechtse witte knopje). 

Conviva stand at IBC2019 – Spherical Image – RICOH THETA

IBM stand at IBC2019 – Spherical Image – RICOH THETA

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *