Personeelsfeest op het strand: geen zon, wel gezellig!

Onlangs mocht ik als fotograaf aanwezig zijn op een leuk evenement op het strand: een summer event van een goede opdrachtgever waar ik veel industriële fotografie voor doe. Super leuk, maar helaas: de zon liet het volledig afweten. Het was gewoon grijs, en een beetje koud. De sfeer was desondanks uitstekend: de collega’s hadden het duidelijk zeer gezellig met elkaar! De teambuilding oefeningen waren dan ook hilarisch en uitdagend, en echt iedereen deed lekker mee.

Maar voor de fotograaf is dat wel een uitdaging. Hoe laat je de foto’s sfeer uitstralen, als ze eigenlijk er ‘blauw en koud’ uitzien. Nou, daar komt goede nabewerking dan op de hoek kijken. En met name ‘color grading’: het meegeven van emotie en sfeer in de foto door met de kleurstelling van de foto te spelen.

Hieronder een kleine collectie beelden van een zeer geslaagd evenement. Klik op de foto’s om ze groter te zien.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *